Puține personaje de film au fost la fel de îndrăgite precum Carrie Bradshaw și mai puține ne-au învățat atât de multe despre stil pe cât ne-a învățat ea. „Sex and the City” a fost „biblia” femeilor din lumea-ntreagă în materie de dragoste, viață, carieră și… pantofi. Pentru că suntem sigure că și tu ai iubit-o la fel de mult că noi, îți reamintim „pildele” lui Carrie Bradshaw în materie de stil de până acum. Cu siguranță în continuarea serialului, care acum are alt nume, „And just like that”, vor urma alte lecții pe care le putem îmbrățisa. 

„Testiculele sunt pentru bărbați ceea ce gențile sunt pentru femei. Este o doar o geantă micuța, dar ne-am simți dezbrăcate în public fără ea.”

„Îmi place să-mi țin banii acolo unde-i pot vedea – atarnati în șifonierul meu.”

„Este foarte greu să pășești în pantofii unei femei singure – de aceea, uneori, ai nevoie de pantofi cu adevărat speciali!”

„Shoppingul reprezintă exercițiile mele cardio.”

„N-am frică de înălțime – mi-ai văzut tocurile?”

„Se spune că nimic nu durează la nesfârșit; visele se schimbă, trendurile vin și pleacă, dar prietenii nu se demodează niciodată.”

„Nu ar trebui să sacrifici niciodată ceea ce ești doar pentru că altcineva are o problema cu asta.”

„O relație este precum couture-ul – dacă nu îți vine perfect, e un dezastru.”

„Indiferent cât de rapid e ritmul orașului, întotdeauna reușesc să mă îmbrac înainte de a ieși pe ușa apartamentului.”

„Poate cel mai bun lucru pe care îl putem face este să nu renunțăm, să jucăm mâna pe care am primit-o, și să accesorizam ținuta pe care o avem”.

„Nu am înțeles niciodată lenjeria sexy. Adică, ce rost are? Bărbatul o să ți-o dea jos, oricum”.

Distribuie articolul: