Miss Columbia în 2011, Daniella Alvarez, a trăit recent un adevărat șoc, dar care nu i-a afectat deplin viața. Rămasă fără un picior, în urma unei complicații, tânăra rămâne la fel de pozitivă ca înainte.

Acum câteva săptămâni, Daniella s-a prezentat la spitalul din Bogota, Fundacion Cardioinfantil Hospital. Avea o umflătură în zona abdomenului. În timpul intervenţiei chirurgicale la care a fost supusă, medicii au observat că sângele din corpul său nu mai ajungea spre piciorul stâng, lucru care a dus la o decizie drastică. Piciorul tinerei a fost amputat în urma ischemiei apărute.

„Îmi iubesc corpul la fel cum o făceam şi înainte. Mă bucur că mă aflu pe pământ, pentru a experimenta următoarele provocări din viaţa mea. Știu că, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi reuși de toate”, spunea tânăra după operație, într-o postare pe rețelele sociale. Aceasta a adăugat: „Picior, de ce am nevoie de el dacă am aripi să zbor?”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniella Alvarez (@danielaalvareztv) pe

Modelul a dezvăluit ulterior că nu a plâns pentru nici măcar o secundă. Familia îi este alături și o susține în această provocare a vieții. Uite că la doar 3 săptămâni după ce i-a fost amputat piciorul, Daniella Alvarez trezește admirația oamenilor din întreaga lume. Aceasta a publicat un filmuleț în care dansează, iar partenerul de dans este chiar fratele ei, Ricki.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniella Alvarez (@danielaalvareztv) pe

„Greutățile nu contează! Trebuie să rezistăm în viață!”, a mai scris Daniella Alvarez.

Este o adevărată inspirație, nu-i așa?

Sursa: Instagram.com

Răcorește-te cu desertul verii: Înghețată cu fructe, ciocolată și nuci, preparată acasă în doar câteva minute (Video)


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA