Pe 1 mai 2001, Enrique Iglesias devenea fratele mai mare a două surori gemene, Victoria şi Cristina. Sunt singurele fiice din ce-a de-a doua căsnicie a superstarului latin Julio Iglesias și fac deja furori pe rețelele de socializare.

Știm că Enrique Iglesias și Anna Kournikova au doi copii gemeni, dar puțini știu că artistul are două surori vitrege, care tot sunt gemene. Potrivit okmagazine.ro, tinerele, care peste câteva luni împlinesc 18 ani, fac furori pe Instagram şi strâng mii de like-uri la fiecare postare. În urmă cu mai bine de un an, ele au făcut şi primii paşi în modă, aşa că este de aşteptat ca în viitor să le vedem pe podium, mai ales că mama lor este modelul Miranda Rijnsburger.

Fiind conştiente că arată foarte bine, gemenele postează pe Instagram fotografii în care sunt foarte sexy, majoritatea imaginilor fiind cu Victoria şi Cristina în costum de baie.

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Vezi și: Sunt atât de secretoși, încât unii nu cred că se iubesc. Află totul despre relația lui Enrique Iglesias și a Annei Kournikova (Video)

Distribuie articolul: