Dacă n-am avea dovezi că există cu adevărat gemenii lor, idila cântăreţului cu fosta tenismenă ni s-ar părea o știre falsă. Dar nu doar discreţia lor bate la ochi, ci și minciunile lor, glumele nesărate și contradicţiile năucitoare.

Nu știm nimic despre ei. exceptând cari­erele lor de succes – el i-a călcat pe urme tatălui Ju­lio Iglesias, iar ea ne-a cucerit pe terenul de tenis, dar şi cu frumuseţea sa –, aproape niciun de­taliu din viaţa lor nu ajunge pe prima pagină a tabloidelor, scrie Okmagazine.ro. Enrique și Anna s-au întâlnit pe platoul de filmare al videoclipului Escape, în 2001, și sunt împreu­nă de-atunci. Totuși, ce-a urmat după prima lor întâlnire nu res­pectă deloc tiparul clasic hol­lywoodian, în care ea-și etalează ţinutele chic și, eventual, inelul de logodnă la fiecare cină ro­mantică sau vacanţă exotică cu iubitul, iar el își copleșește par­tenera cu superlative, via întrea­ga presă internaţională. De fapt, cei doi sunt atât de zgârciţi cu destăinuirile publice, încât habar n-avem dacă proaspeţii părinţi sunt deja căsătoriţi, s-au despărţit, au ajuns chiar și la divorţ sau, cine știe?!, așteaptă fericiţi ex­tinderea familiei. Iar ceea ce ştim despre rela­ţia lor ne ridică mari semne de întrebare.

Joc, set și meci perfect! Așa am putea descrie idila lor, dacă ar fi să ne luăm după imaginile frumoase pe care au început să le posteze online după 17 ani de relaţie și doi co­pii. Gemenii lor – Nicholas și Lucy, care au venit pe lume pe 16 decembrie 2017 – i-au mai înduplecat pe Enrique și pe Anna să fie mai activi pe social media. Fotografiile cu ei urmărind, alături de gemeni, meciurile de fot­bal de la World Cup 2018 sunt, pur și simplu, adorabile, în timp ce filmuleţul în care fosta sportivă dansează cu fiica ei în braţe a făcut deliciul fanilor. E clar că sunt niște părinţi fericiţi, dar, în rest, nu putem decât specula. Pentru că, până să devină părinţi, nici măcar nu mai știam că erau încă împreună, la cât de discreți s-au dovedit a fi încă de la început.

Până și prima lor întâlnire s-a petrecut în circumstanţe neobișnuite. Cu toate că Anna nu câștigase nici măcar un singur campionat în toată cariera ei, devenise peste noapte o celebritate datorită fizicului ei desăvârșit și al sex appeal-ului evident, care n-au trecut ne­observate nici de Iglesias, un star pop în plin apogeu la începutul anilor 2000. Drept urma­re, el și-a dorit ca frumoasa sportivă, care nu prea refuza apariţii publicitare pe bani buni, să apară în videoclipul său, iar cerinţa i-a fost îndeplinită. Mai mult, regizorul clipului Es­cape, Dave Meyers, a profitat de ocazie și a strecurat un cadru super hot, în care cei doi protagoniști să se sărute pasional. Iar Kour­nikova a acceptat, în ciuda faptului că avea stipulată, în contract, o clauză „anti-sărut“. Destinul le-a fost favorabil! Pentru că, în urma scenelor sexy filmate în 2001, Enrique și Anna au devenit un cuplu demn de toată invidia.

Un an mai târziu, s-au prezentat împreună la MTV Video Music Awards, unde și-au etalat, în toată splendoarea lor, sentimentele unuia pentru celălalt. După acest episod aproape singular în idila lor îndelungată, cei doi amo­rezi au ajuns la cealaltă extremă, ascunzân­du-se de restul lumii, de parcă dragostea ce și-o poartă necesită izolare totală. S-au mu­tat împreună într-un cartier exclusivist din Miami, unde intimitatea le este respectată cu stricteţe. De fapt, au ajuns atât de preocupaţi cu păstrarea cercului lor restrâns, încât, după nașterea gemeni­lor, luaseră în calcul ridicarea unui zid, înalt de aproape 5 m, în jurul proprietăţii lor. Înţele­gem nevoia lui Enrique de-a lua, ocazional, pauză din lumina re­flectoarelor, având în vedere faptul că, alături de legendarul său tată, n-a fost nici măcar în copilărie ferit de publicitate. Dar e puţin cam exagerat, n-aţi zice?

Apoi, sunt sau nu sunt căsătoriţi? Nu avem nicio dovadă în acest sens, însă diamantul imens care strălucește adesea pe inelarul Annei ne dă de gândit. Ca să fie confuzia și mai năucitoare, fosta sportivă a intrat, în mod repetat, pe terenul de tenis cu di­ferite diamante care ne luau ochii. Chiar dacă mariajul nu e, nici măcar în ruptul capului, în planurile ei: „N-o să mă căsă­toresc niciodată!“, a răbufnit acum câţiva ani. Dar partenerul ei a ţinut s-o contra­zică atunci când a invitat-o pe scenă, în timpul unui concert din Rusia, prezen­tând-o mulţimii drept… soţia lui. Întrebat de presă când a avut loc nunta, Enrique s-a eschivat: „Intenţia mea a fost să creez un moment mișto. N-am vrut să zăpăcesc pe nimeni. Mă gândeam că e mai simplu să spun că e soţia mea, decât iubita mea.“ De ce?! Creatorul hitului Bailando a rămas apoi ferm pe poziţii: „Nu cred că e vreo mare șmecherie să te căsătorești. Părin­ţii mei au divorţat și probabil că de-asta gândesc așa. Oricum, nu cred că iubești pe cineva mai mult doar datorită unei hârtii.“ De cealaltă parte, Anna știe prea bine că o hârtie nu te leagă pe viață de un om. Poate tocmai de aceea, după ruperea logodnei de jucătorul rus de hochei Pavel Bure, la 19 ani, și eșecul mariajului cu un alt hocheist, Sergei Federov, a ajuns să se ferească de căsătorie și să nege chiar că ar fi fost vreodată măritată. Însă Federov a povestit totul presei: chipurile, el și Kournikova se cunoșteau de când avea ea 15 ani, dar după ce ea s-a mutat în Florida pentru a-și perfecţiona jocul, idila lor ar fi avut de suferit. Chiar și-așa, ar fi ajuns în mare secret în faţa altarului în 2001, iar în 2003 ar fi divorțat – lucru pe care Anna îl nea­gă până-n pânzele albe, la fel și logodna cu Bure! Și-atunci de ce n-am afla, într-o bună zi, că fosta tenismenă e măritată bine-mersi cu Enrique Iglesias de ani în șir?!

În definitiv, e treaba lor dacă-și oficiali­zează sau nu relaţia, dacă au făcut asta până acum sau dacă s-au despărţit deja de câte­va ori până-n prezent – așa cum a lăsat să se înțeleagă, la un moment dat, cântăreţul la un post de radio, după care a revenit, spunând că doar a glumit. Cu atâtea declaraţii contradic­torii, e epuizant să le urmărim evoluția, la fel cum nu are rost să căutăm explicaţii nici pen­tru relaţia aparent inexistentă dintre Anna și „tatăl socru“. „N-am întâlnit-o niciodată pe Anna“, spunea Julio Iglesias după ce trecuseră deja 12 ani de când fiul lui și Kournikova erau împreună. 12 ani! O eternitate pentru show­biz-ul american, în care poveștile de dra­goste au parcă termen de valabilitate inclus. „Nu știe nimeni ce ne-așteaptă în viitor… Sau ce-a fost în trecut…“, decretează Enrique, păstrând misterul.

 Sursa video: Facebook.com, Youtube.com

Vezi și: Premieră inedită! Andra și Enrique Iglesias au lansat videoclipul piesei „Nos Fuimos Lejos” (Video)