Astrologul Cristina Oxentii, fondatoarea proiectului AstroDiamond, a realizat prognoza astrologică a anului 2021 pentru fiecare zodie în parte. „Această nu se suprapune peste harta natală care se realizează individual”, a ținut să precizeze astrologa, însă recomandările pot fi urmate la general. Deci, ce ne așteaptă în anul Taurului de Metal, un an revoluționar, dinamic și foarte activ.

BERBEC – 2021

Poți respira ușurat, cel mai greu a trecut! Cu patronul zodiei tale retrograd în a doua jumătate a anului 2020, a fost destul de greu emoțional, inclusiv să te manifestați că personalitate. Noul an pe semnele de aer ușurează cu mult situația ta morală și psihologică. Jupiter promite să aducă în viață ta schimbări calitative. Cei născuți între 21 martie până pe 3 aprilie, vor simți din plin beneficiile marii conjuncturi Saturn-Jupiter care le aduce nu doar perspective și speranțe noi, dar și rezultate pe măsură. Astrele te vor încuraja să pui bazele unui viitor profesional fericit. Ar putea simți o presiune doar nativii născuți între 14 -17 aprilie, datorită influenței planetei Pluto.
În 2021 va trebui să depui eforturi colosale pentru a soluționa problemele financiare cu care te vei ciocni. În schimb, vei avea suficient timp pentru introspecție și pentru lumea ta interioară. A două parte a anului îți oferă șansa să restabilești amiciții și proiecte care au întâmpinat greutăți la începutul anului. Îmbucurător este faptul că eclipsele din 2021 vor avea o influența pozitivă asupra situației lucrurilor pe mai multe sectoare ale vieții.

TAUR – 2021

2021 reprezintă un an marcant pentru acești nativi ! E dublu Taur, având în vedere că e și anul taurului de metal. Asiști la o continuare a schimbărilor începute încă în 2017. Energia uraniana te menține în suspans continuu și în 2021. Schimbări radicale și un val al transformărilor masive îi așteaptă pe nativii născuți între 20 aprilie – 5 mai. Poate deveni realitate ceea ce era imposibil de realizat acum câțiva ani. Profită la maxim de șansele care îți apar în cale. În viață personală poate fi relativ liniștit, cu condiția că îți temperezi pornirile nervoase.
Sectorul profesional, că și cel financiar arată destul de bine. Se recomandă să fii mai flexibil și adaptabil la noile condiții de viață, în acest sens ești ajutat de planetă Uranus în semnul zodiei tale. Problemele pot fi rezolvate, cu condiția că vei caută un numitor comun cu cei din anturaj.

GEMENI – 2021

Gemenii sunt favorizați în 2021, datorită aspectațiilor astrale de pe semnele de aer. Te așteaptă vremuri bune de creștere, posibilități de avansare și lărgire pe diferite sectoare ale vieții. De la marile benefic Jupiter, vei obține diverse cadouri și bonusuri. Universul va contribui cu oferte și șanse frumoase, iar mai apoi vor veni și rezultatele mult așteptate. Marea conjunctură astronomică, numită și „Steaua de la Betleem”, va fi propice începuturilor noi mai ales pentru nativii născuți între 21 mai și 5 iunie.
În anul 2021 vei fi tot mai preocupat de întrebări existențiale. Mintea ta va fi preocupată de gânduri și meditații profunde. Este indicat să păstrezi echilibru emoțional și sănătatea mintală. Se oferă posibilitatea să te miști în spațiu, să devii mai bun în domeniul tău de activitate ori pentru reorientare profesională. În 2021 vei munci serios, vei acumula cunoștințe și informații utile, care să te ajute să te cizelezi în sfera ta de activitate. Sezonul estival ar putea aduce deziluzii, pe seama aștepărilor exagerate. Oricum, noul an vine să aducă transformări interioare serioase.

RAC – 2021

Starea de spirit pozitivă și umorul te pot salva în 2021. În noul an vei pus la pământ, că să te ridici apoi în picioare. Se pare că abia acum vocea ta va fi auzită în relațiile cu ceilalți. Provocări sentimentale se așteaptă mai ales spre sfârșitul anului. Mulți dintre acești nativi vor fi susținuți de către Neptun în direcția dezvoltării creativității, inspirației, planurilor. Vară se așteaptă a fi destul de plăcută din punct de vedere emoțional, iar eclipsă din taur va pune accent mare pe tema iubirii. Rezultatele bune vor veni în această direcție cu implicarea ta nemijlocită. Unii dintre voi vor beneficia de schimbări spre bine, de surprize bune și posibilități de expansiune, care se așteaptă în a două parte a anului viitor. Se pare că mulți dintre răci vor lua decizii serioase asupra vieții lor. La fel ca în anul anterior, în 2021 continui să muncești în direcția dezvoltării tale profesionale și asigurarea de finanțe. Datorită implicării lui Pluto, continui să te călești în viață, să te maturizezi și să renaști din propria cenușă. Privește încrezător și optimist către viitor!

LEU – 2021

Nu te panica. E timpul evoluției și maturizării. Dacă în anul 2020 ai muncit în direcția creșterii pe sfera sentimentală, se pare că noul an îți aduce încercări serioase în relația de cuplu. Sunt șanse de a ieși la suprafață, cu condiția că vei da dovadă de răbdare și înțelepciune. La fel ca în a doua jumătate a anului precedent, în 2021 vei fi foarte axat pe sectorul profesional și cum să câștigi mai mulți bani. Va trebui să dedici foarte mult timp și să canalizezi energie în această direcție. Eforturile vor fi colosale, având în vedere Saturn cu Jupiter care se poziționează în semnul de vis-a-vis și Uranus care îți aduce surprize neplăcute mai la tot pasul. S-ar putea să fii pus la încercare, să întâmpini piedici serioase în calea ta, dar ține capul sus. Perioadele mai agitate te forțează să activez toate resursele pentru a evolua ca individ și a crește împreună cu partenerii.

FECIOARA – 2021

Se întrevăd schimbări în viața ta, mai ales pe sectorul profesional și financiar, acolo unde îți vei canaliza toată energia și eforturile. Urmează perioade deloc ușoare, cu doze de stres și oboseală. În schimb, îți vei cunoaște potențialul, limitele tale și rezistența. Totodată, anul 2021 îți va oferi oportunități să te perfecționezi și să ieși în lumină.
Se prefigurează ideea de ați schimba atitudinea față de cei apropiați, față de partener și să-ți ajustezi reacțiile nepotrivite. Se anunță a fi un an în care trebuie să te concentrezi mai mult pe starea ta de sănătate. Ar fi bine să cauți armonie în interiorul tău, care să promoveze starea de bine pe toate planurile. Vor avea parte de surprize frumoase, înnoiri și evenimente neașteptate, mai ales nativii născuți între 29 august și 8 septembrie.

BALANȚA – 2021

Colimatorul astral îți îndreaptă privirea către nevoia de schimbări pe sectorul copiilor, să-ți ajustezi comportamentul față de cei mici, față de persoana iubită. După mai mulți ani agitați pe sectorul relațional, a sosit timpul să lucrezi asupra ta dacă îți dorești schimbări. De multe ori moralul va fi la pământ, dar înțelegi că trebuie să faci ceva ca să îmbunătățești lucrurile. A doua jumătate a anului vine să-ți aducă șanse, planuri serioase și proiecte grandioase, fiind ajutat în această direcție de către marea conjunctură astronomică Saturn și Jupiter, dar și de către eclipsele pe semnele de aer. Vor avea parte de un dezechilibru interior și dereglări emoționale nativii născuți între 4-21 octombrie. Încearcă să te ții pe linia de plutire pe cât e posibil, doar perioada asta nu e veșnică.

Scorpion – 2021

Ca să începi cu dreptul în 2021, nu uită să faci unele concesii în raport cu ceilalți cu care interacționezi, pentru a detensiona atmosferă cu ființa iubită. E clar că realitatea trăită în 2020 nu se va repetă în 2021, așa că merită să îți asumi riscuri în colaborările pe care le ai stabilite. Nu te aștepta la rezultate imediate. Vor fi perioade cu obstacole, dar acestea te vor face mai puternic. Sectorul spre care ar trebui să-ți îndrepți atenția este familia și casă. Este indicat să ai mare grijă cum te comporți cu cei dragi și cum depășiți dificultățile. Se așteaptă o perioadă de cotitură pentru nativii care vor să întemeieze o familie ori să construiască o casă. Pluto, patronul zodiei tale, îți aduce beneficii serioase pentru sănătate, îți oferă mai multă energie, resurse interioare și puteri să duci la capăt ceea ce ai început. În ultima categorie a beneficiilor se încadrează în special nativii născuți între 18-22 noiembrie.

SĂGETĂTOR – 2021

Se arată la orizont un 2021 cu oportunități diverse pe sectrul profesional și cel material. Se va cere multă implicare din partea ta, termeni limită și multă alergătură. Privește obstacolele că pe o provocare pentru ați utiliza potențialul. Tot în 2021 vei avea mai multe discuții și revederi cu rudele apropiate, vei întreprinde mai multe drumuri în interes de familie. Eclipsele din acest an vor fi marcante pe anumite sectoare ale vieții, în funcție de harta natală. Însă energetica acestor fenomene astrale o vei simți din plin, te vei simți revigorat și încrezător în forțele proprii. Sezonul estival poate fi mai dezechilibrat emoțional și tulburător. În rest toate bune pe parcursul anului 2021, ai suportului marii conjuncturi astronomice Saturn cu Jupiter. De aspectul realizărilor și șanselor vor beneficia în mod special nativii născuți între 22 noiembrie și 6 decembrie.

Capricorn – 2021

2020 a fost un an memorabil, pentru că semnul tău a găzduit tocmai 3 planete gigantice care ți-au adus transformări serioase de personalitate, în primul rând. Apoi multitudinea de evenimente te-au prins într-o fază care ți-au schimbat cursul vieții la 180 de grade. În 2021 te așteaptă o realitate absolut nouă, fiind ajutat Uranus și Neptun. Scapi treptat de presiunea care a pus stăpânire pe tine anterior. Te simți mult mai ușurat și eliberat de anumite angajamente. Fonul emoțional arată mult mai bine, mai ales la nativii născuți între 10 – 14 ianuarie.
Ultimii ani te-a prins și într-o fază inspirată la muncă, dar marea concentrare pică acum pe venituri. Anul 2021 îți aduce noi posibilități de câștig, altfel decât ai făcut-o până acum. Vei revedea lista de cheltuieli și veniturile care îți intră în cont, astfel încât să aduci echilibru în acest sens. Nu îți rămâne decât să faci ordine în obiceiurile tale, să muncești corect și să faci investiții cu cap. În 2021 viață pare mai interesantă, se dezgheață atmosfera și vine primăvara în viața ta. De examenul extenuant nu au scăpat nativii născuți între 14-18 ianuarie, care mai au încă câte ceva de înfruntat. E timpul propice dietelor și posturilor alimentare, spirituale și morale.

Vărsător – 2021

Ești în centrul atenției astrale în 2021, cu 2 planete gigantice în semnul zodiei tale care te forțează să te miști, să crești, să evoluezi. Va fi o încordare sub propriile limite, gânduri și acțiuni. Este posibil să apară tot felul de oportunități în viața ta, dar vei fi blocat din cauza obstacolelor interioare și factorilor externi. În noul an vei ieși din umbra ca să spui ce gândești și, poate, să apari într-o formulă nouă la serviciu ori în cadrul proiectelor tale. În 2021 va avea loc o rezonanță bună a eclipselor, în cazul tău, care îți dau posibilitatea să avansezi. Este anul marilor acțiuni pentru voi, iar nativii din vărsător din ultima decadă vor simți cu precădere influențele astrale benefice. Sunt semnale clare că în noul an va trebui să fii mai precaut cu resursele materiale, că trebuie să îți schimbi atitudinea față de bani. N-ar strica să acorzi în continuare atenție sporită sănătății mintale și fizice.
Este anul marilor schimbări în relațiile cu membrii familiei. Se resetează anumite aspecte relaționale care au avut de suferit în ultima perioadă.

PEȘTI – 2021

Semne bune anul are! Cu patronul zodiei tale, Neptun poziționat excelent cu Pluto și Uranus, schimbările, înnoirile și noutățile nu vor întârzia să apară. Te maturizezi văzând cu ochii, dar și relațiile în care ești implicat evoluează frumos. E un moment propice pentru o reevaluare a proiectelor pentru a le da o formă nouă, pentru a le implementa în viitor. Ar fi bine să porți de grijă stării tale sufletești, să lași trecutului evenimentele care ți-au adus răni adânci. De mai multe avantaje vor beneficia nativii născuți între 19-23 februarie și 9-14 martie.
Ultimul trimestru al anului îți aduce beneficii emoțioanale, revederi amoroase și întâlniri de neuitat. Sfârșitul anului încununează opera, odată cu ingresia lui Jupiter, planeta norocului în semnul zodiei tale.

Mai multe detalii pe pagina AstroDiamond.info