Specialistul în astrologie a pregătit pentru cititoarele EA.md o prognoză astrală pentru luna decembrie 2018. Iată care sunt previziunile Cristinei Oxentii în materie de sărbători și dragoste pentru această perioadă.

Ultima lună a anului 2018 vine cu rezolvări și multă energie. Dacă în prima săptămână avem încă unele neclarități și confuzii, atunci următoarele săptămâni aduc atmosferă dinamică cu acțiuni concrete. Iar după Crăciun (pe stil nou) până la sfârșitul lunii, atmosfera se mai degajează și ne oferă posibilitatea să ne pregătim bucuroși de sărbători !

Colimatorul astral va fi direcționat către nativii din Săgetător până pe 22 decembrie ora 00:23, iar cei care se vor naște după această dată vor face parte din categoria nativilor din Capricorn. La acești nativi perioada este una propice pentru activități prin care să iasă în evidență, să se autodepășească și să capete mai multă încredere. La primii ofertele și colaborările vin cu mai multă ușurință, pe când cei din urmă trebuie să muncească sistematic în sudoarea frunții, să dea dovadă de răbdare și înțelepciune.

Pentru că planeta Jupiter prinde la puteri în domiciliul său diurn în Săgetător unde a intrat recent, vom avea dorința de a lărgi activitățile, de a extinde domeniile de activitate, va spori pofta de succes și realizări. Așa că mulți vor fi în goană după popularitate, expansiune și noroc. (vezi articolul Jupiter în Săgetător pe Ea.md)

Luna decembrie ne aduce o Lună Nouă în Săgetător pe 7 decembrie (la ora 9:20) care coincide cu revenirea lui Mercur pe Direct. Acest context astral sporește elanul, aduce curajul, se amplifică necesitatea de a înainta, de a rezolva situații care s-au lăsat așteptate de vreo 2 luni încoace. Așa că sfârșitul de an vine să aducă rezolvările mult așteptate. Totodată, în decembrie pe 22 (ora 19:49) avem și o Lună Plină în Gemeni care amplifică spiritul sărbătorilor de iarnă și dorința de a face cumpărături costisitoare.

VIN SĂRBĂTORILE

De pe 1 până pe 7 decembrie avem posibilitatea să pătrundem adânc în interiorul nostru, să găsim lacunele și să le corectăm. După această dată avem frâu liber la cumpărături, la perfectarea documentelor, verde la deplasări și călătorii. Cel mai probabil, mulți nativi vor pune cărțile pe față și vor clarifica situații mai vechi. Din 12 până pe 16 decembrie putem purta negocieri, să mergem în căutarea unor noi surse de venit, să cerem un salariu mai bun, să batem palma pentru o colaborare și pentru alte activități importante. A doua jumătate a lunii cu greu vom rezista tentațiilor la cumpărături pe măsură ce magazinele se vor întrece la greu în oferte propuse de Crăciun și Revelion. Așadar, vom fi tentați să scoatem bani frumoși din buzunar pentru poftele personale, dar și pentru cadourile celor dragi. Tot în a doua parte a lunii, astrele nu prea cochetează cu cei care vor să susțină examene, prezentări și testări importante. Va trebui să dublați eforturile pentru a avea rezultate excelente.

Crăciunul și Revelionul ne prinde alături de cei dragi, cu dorința de căldură și afecțiune în sânul familiei. Însă, atenție, nu faceți excese de băuturi alcoolice, dacă nu vă doriți să spuneți ori să faceți lucruri pe care le veți regreta mai târziu.

DRAGOSTEA

În ultima lună din acest an, putem să înnodăm relații solide și să restabilim echilibrul de forțe dintre parteneri, atât în viața personală cât și în legătură cu relațiile profesionale. În prima parte a lunii se insistă pe o revigorare emoțională, cu adrenalină și senzații tari în amor. După 20 decembrie, energiile emoționale se echilibrează, gândurile se limpezesc, se pune accent pe vise îndrăznețe, pe planuri grandioase în cuplu. Sfârșitul lunii aduce căldură, mai multă liniște și armonie în cuplu dar și în cămin.

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: Zodiile care te pot convinge să faci orice! Ai grijă să nu le cazi în plasă