Specialistul în astrologie a explicat cum ne va influența ingresia lui Jupiter în Săgetător, începând cu 8 noiembrie curent, până pe data de 2 decembrie 2019. Cristina Oxentii îndeamnă să creștem în primul rând spiritual, să creștem și să înaintăm.

Foto: Arhivă personală

Cea mai îndrăgită planetă de către astrologi, Jupiter (după Venus) face un pas înainte și se stabilește comod în domiciliul său diurn în Săgetător. Avem speranța și convingerea că totul va fi bine. Noul tranzit încearcă să ne explice că totul e posibil, doar să credem în asta. Planeta va aduce șansă, expansiune, dreptatea supremă, posibilități frumoase și progres pentru toți nativii, pe diferite segmente ale vieții (în funcție de harta natală a fiecărei persoane în parte).

Va fi un an mai ușor, mai bun și mai calitativ pentru majoritatea oamenilor. Dacă îți dorești cu adevărat ceva să se întâmple, ai toate șansele să-ți vezi visele materializate, prin eforturi evident. Jupiter ne oferă încredere, motivație, optimism, entuziasm, credință și curaj să înaintăm. Marea planetă benefică oferă posibilități să-ți îndeplinești ideile mărețe. Prinde șansa cine vrea!

Cu planeta Jupiter în semnul gazdă, oamenii vor simți necesitatea să pătrundă în adâncul sufletului,  să pipăie vibrațiile inimii, să înțeleagă dogmele religioase și principiile spirituale, să se contopească cu Universul.

În 2019 putem să îndrăznim, să ne punem obiective înalte, să explorăm experiențe noi, să învățăm, să tindem către studii superioare, fie și în străinătate. Favoriții perioadei sunt Săgetătorii, apoi prin triunghiul de foc Leii și Berbecii. În perioada aprilie –august 2019, mulți oameni își vor schimba viziunea cu privire la propria filosofie de viață. Va fi o reevaluare a noastră spirituală, iar în perioada 6-14 aprilie și 7-15 august, cât Jupiter e staționar ar fi bine să nu promitem dacă nu vom fi capabili să îndeplinim. E o perioadă foarte bună pentru studii, revalorificare a potențialului creator, recalificare profesională și călătorii, măcar și imaginare.

Vă invit să vedem influența jupiteriană în Săgetător pentru fiecare zodie în parte. Citiți cu atenție și prognoza astrală pentru zodia Ascendentului, dacă o cunoaște-ți, evident.

Berbec 

Nativii din Berbec se vor bucura de o perioadă benefică pentru absorbția unor informații absolut noi, studierea altor culturi, altor limbi și vor fi în căutarea sensului vieții. Din 8 noiembrie, acestea vor strânge legăturile cu oamenii din alte părți și locuri ale lumii. Berbecii vor avea posibilități frumoase de emigrare, vor putea soluționa cu brio probleme juridice și birocratice. Unii vor avea călătorii spirituale de neuitat și deplasări curioase. Se pare că va spori și starea de optimism, per general, ce va declanșa o serie de schimbări în viața acestor nativi.

Taur 

Taurii vor suporta transformări serioase în conștiința lor, în lumea lor interioară și își vor schimba radical viziunea despre viață. Mulți nativi vor avea șanse frumoase de câștig, de soluționare cu brio a înțelegerilor contractuale cu băncile și cu companiile contractante. Negocierile financiare cu partenerii străini se vor solda cu succes. N-ar strica să faceți studii pe segmentul economic, bancar și de business, care vă vor prinde bine în perspectivă. S-ar putea să puneți bazele unei afaceri ori să faceți investiții materiale consistente.

Gemeni

Gemenii se vor bucura în următorul an jupiterian (din noiembrie 2018 pana în decembrie 2019) de creșterea numărului de clienți, de audiență sporită, popularitate, sporirea parteneriatelor în viața profesională, cât și de apariția personajelor interesante în viața personală. Vor fi șanse de restabilire a vieții personale, unii își vor cunoaște sufletul pereche în depărtare, la studii ori în altă țară.

Rac 

Din 8 noiembrie 2018, succesul este de partea ta pe segmentul profesional, dar să te aștepți la sporirea volumului de lucru. Te vei înțelege mult mai bine cu colegii, care vor veni la tine după un sfat și recomandare. În plus, vei beneficia de susținerea superiorilor. Există șanse reale de creștere pe scară ierarhică, apariția unor direcții profesionale de perspectivă. Pentru nativii care au probleme de sănătate, se dă start unei perioade bune pentru tratamente și recuperări.

Leu 

Leii își vor deschide posibilități noi de manifestare, vor deveni mai expresivi, se vor regăsi în alte ocupații, vor adopta un hobby nou. Unii nativi vor restabili relațiile amoroase, se vor distra pe cinste alături de ființele dragi, de persoana iubită și cei mici. Acestea vor pune accentul pe aspectul fizic, își vor schimba atitudinea și comportamentul, ba mai mult vor deveni mai expresivi.

Fecioară 

Se anunță noutăți fericite pentru tine ! Vei avea posibilitatea să-ți lărgești spațiul locativ, să-ți îmbunătățești condițiile de trai și să armonizezi relațiile cu apropiații. Succesul te găsește acasă, în sânul familiei. Ai încredere în tine și în apropiații tăi. Dacă planifici să achiziționezi un imobil, studiază cu atenție piața imobiliară din străinătate ori din țară.

Balanță 

Următoarele 13 luni îți pregătesc posibilități de călătorii, deplasări curioase, poate chiar și schimbarea locului de trai. Poți pregăti documentele pentru studii, cursuri aici în țară ori în străinătate. Înainte să cumperi o bijuterie pe patru roți, analizează piața automobilistică, astfel, încât să iei cea mai bună decizie.

Scorpion 

Va fi o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea situației materiale. Ca să-ți vină bani, fii expert pe finanțe, studiază economia și limbile străine. În următoarele 13 luni, poți pune baza materială a unui viitor strălucit, să deschizi un cont în bancă, să iei credite, să faci achiziții mari și investiții impunătoare care vor fi mai scumpe cu timpul și îți vor aduce mai mulți bani. Atenție să nu cheltuiești bani pe lucruri inutile.

Săgetător 

Se deschid ușile și vin oportunitățile. Săgetătorii sunt vedetele anului, cât timp Jupiter se află în semnul lor și le aduce optimism, încredere, putere, curaj. Pe de altă parte, acest tranzit cere mai mult de la tine decât de la celelalte zodii, pentru că te motivează să muncești de două ori mai mult, să te dezvolți inclusiv spiritual, să înveți și să progresezi. Vor apărea posibilități frumoase de creștere personală.

Capricorn 

De acum încolo și până la sf anului 2019, se dezvoltă mușchii spirituali, conștientizezi multe dedesubturi, e un salt duhovnicesc. Se pare că vei călca mai des pragurile lăcașurilor sfinte. E o perioadă propice pentru autodezvoltare, studierea unor domenii filozofice și ezoterice. Poți să consulți un psiholog, să faci lecții de psihanaliză. S-ar putea să pleci într-o deplasare de lungă durată, la unii ar putea însemna schimbarea locului de trai într-o altă țară.

Vărsător 

E o perioadă de recunoaștere publică, sporește popularitatea prin activitățile pe care le faci. Devii mai activ pe rețelele de socializare, poate te apuci să faci blogging, un site și alte activități online. Vei găsi susținători care te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești, să-ți faci planuri grandioase cu posibilități de materializare. Dacă ai căutat un sponsor, îl poți găsi în 2019. E perioada schimbărilor foarte bune pe plan social, vei participa la evenimente beaumonde, unde ai putea cunoaște oameni de altă naționalitate care îți vor deveni amici.

Pești 

Se ivesc șanse frumoase de creștere în carieră, dar va trebui să depui și tu eforturi în această direcție. Dacă vei fi open mind, ofertele profesionale nu vor ezita să apară. Ia șansa în mâinile tale, mergi înainte, urcă sus, cu ambiție. Vei crește profesional. Atenție ! Succesul implică multă muncă.