Dacă ești implicată într-o relație de mai mult timp atunci știi cât este de dificil să păstrezi pasiunea din cuplu. Nu contează ce semn zodiacal este iubitul tău, toți au așteptări unice de la o relație.

Citește mai departe și află cum să iubești fiecare semn zodiacal pentru ca relația voastră să nu aibă de suferit, iar pasiunea să se păstreze cât mai mult timp.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii au nevoie de varietate și spontaneitate. Găsește noi idei pentru experiențe pe care să le împărtășiți împreună, evitând astfel rutina. Berbecii simt nevoia să se simtă eroi așa că cere-i ajutorul ori de câte ori ai nevoie. Nativul Berbec are un temperament vulcanic, însă încearcă să nu iei prea personal momentele lui nervoase.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Îmbrățișări și afecțiune fizică – lucrurile care vor cuceri iremediabil inima Taurului. Nu îi plac surprizele așa că viața voastră împreună trebuie să se caracterizeze prin rutina atât de confortabilă și călduroasă. Fă-l să se simtă apreciat cumpărându-i cadouri de calitate și costisitoare. Senzualitatea este cel mai important lucru din viața voastră amoroasă.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Iubitul tău Gemeni simte nevoia să fie mereu tânăr și glumeț, indiferent ce vârstă are. Acceptă-i această latură jucăușă și vei păstra vie magia dintre voi. Rămâi alături de Gemeni atunci când trec prin momente dificile, este foarte important să comunicați deoarece așa vă puteți salva relația.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Dacă vrei să aveți o relație lungă și fericită atunci trebuie să înveți să îți iubești socrii. Nativul Rac vrea să trăiască o poveste de dragoste tradițională, caracterizată prin respect și înțelegere.Racul vrea să aibă grijă de tine așa că, din când în când, permite-i să facă acest lucru. Nu lua în derâdere temerile și fricile Racului deoarece îl vei îndepărta de tine.

LEU (23 iulie – 23 august)

Leul vrea să fie adorat – momentele de afecțiune și pasiune trebuie să fie numitorul comun al relației voastre. Niciodată nu poți fi prea drăgăstoasă atunci când vine vorba de relația cu un nativ Leu. Nu răspunde foarte bine la critici, deci ai grijă să nu îi rănești ego-ul atât de fragil. Leul vrea să fie mândru de partenera sa, așa că permite-i să te laude, chiar dacă uneori cuvintele lui ți se par exagerate.

FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie)

Nativul Fecioară vrea să te „îmbunătățească” – este felul lui de a fi. Primește zâmbind criticile și încearcă mereu să îți amintești ce iubești cu adevărat la el. Cu Fecioarele trebuie să fii călduroasă și drăgăstoasă deoarece au multe probleme cu imaginea de sine. Lasă Fecioara să aibă grijă de aspectele financiare ale vieții voastre de cuplu, este ceea ce vrea și ce are nevoie.

BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie)

Nativul Balanță adoră să fie lăudat, însă poate deveni foarte ușor extrem de dependent de tine. Încurajează-l să aibă prieteni și ocupații în afara relației voastre. Pentru a-i arăta nativului Balanță că îl iubești trebuie să îi demonstrezi practic și să îi exprimi acest lucru. Ai răbdare cu el, deoarece ii este foarte greu să ia unele decizii importante, cum ar fi să te ceară în căsătorie.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionul simte nevoia să te învăluie cu afecțiune ori de câte ori are ocazia. Nu îi răpi această bucurie, este ceea ce îl face o persoană unică. Pasiunea trebuie să vă caracterizeze relația și nu spune „nu” jocurilor sexy pe care Scorpionul le propune în dormitor. Acceptă-i momentele de gelozie, însă atrage-i atenția că ești o persoană puternică și independentă, care merită respect.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Fără subtilități și apropouri! Cu Săgetătorul trebuie să fii mereu directă, altfel s-ar putea să nu înțeleagă ceea ce vroiai să spui. Îi place aventura și din acest motiv rutina este principalul inamic al relației voastre. Nu încerca să forțezi un Săgetător să se căsătorească, dă-i libertate și va sta voluntar alături de tine.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul muncește foarte mult și vrea să fie respectat și să te respecte și pe tine pentru că faci același lucru. Angajamentele pe viață trebuie luate în serios însă trebuie să îl înveți pe Capricorn cum să se comporte în echipă, cunoscut fiind spiritul său aventurier.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul trebuie cucerit mai întâi la nivel intelectual. Alături de el vei avea parte de o viață activă, plină de surprize și „condimentată” cu mici certuri prietenești. Libertatea este vitală pentru Vărsător așa că încearcă să nu îi impui niciun fel de restricții. Spontaneitatea și exprimarea emoțiilor sunt acele lucruri care îl vor atrage și îl vor determina să simtă și el la fel.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul Pești are nevoie ca tu să îi înțelegi visele și fanteziile. Acceptă-i înclinarea către spiritualitate și lucrurile ieșite din comun și oferă-i oportunitatea de a fi cel care are cuvântul principal în această relație. În acest fel, îl vei împiedica să devină complet dependent de tine și să te sufoce cu afecțiunea și dragostea de care este capabil.

Sursa: Elle.ro

Foto: Google.com

Vezi și: 2 zodii se întorc la fosta iubire până la Crăciun!