Persoanele care au aceste zodii iubesc glumele bune și cel mai mult iubesc să râdă. Așadar este normal să fie atrase de cele mai amuzante persoane pe care le cunosc.

Simțul umorului este mai important pentru aceste 4 zodii decât pentru restul semnelor astrale, fiind de fapt o modalitate sigură de a fi cuceriți, scrie elle.ro.

Dacă în general unele zodii preferă seriozitatea, romantismul, aceste zodii preferă să întâlnească persoane cu adevărat amuzante, care le pot pune un zâmbet pe buze chiar de la prima întâlnire.De fapt, dacă întâlnesc oameni care nu-i fac să râdă niciodată, este puțin probabil să existe și o a doua întâlnire.

Pentru aceste zodii a fi amuzant este cea mai sexy trăsătură, iar dacă le poți face să râdă, atunci cu siguranță le-ai cucerit. Acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece nativii acestor zodii iubesc să se bucure de viață și de lucrurile mici.

Află dacă se află și zodia ta pe această listă:

1. Gemeni

Gemenii sunt o zodie care caută întotdeauna ceva distractiv de făcut. Se plictisesc destul de ușor, ceea ce înseamnă că trebuie ca persoana de lângă ei trebuie să mențină o conversație interesantă și captivantă. Dacă vrei să ca nativul Gemeni să fie interesat de tine, simțul umorului va fi cu siguranță de partea ta și îl vei cuceri ușor dacă te vei relaxa și vei glumi natural.

2. Leu

Leul este o persoană sociabilă, care iubește o petrecere și, mai ales, să fie în centrul atenției. Nu poți opri un Leu să se distreze, așa că ce poți să faci este să i te alături. Nativul Leu iubește persoanele pozitive și în general are o chimie foarte bună cu cei care știu să spună o glumă bună.

3. Săgetător

Săgetătorul este cunoscut pentru dorința de a cunoaște cât mai multe lucruri și pentru simțul umorului. Câteodată acest umor al lor vine din modul în care trec peste perioadele de suferință, anxietate. De cele mai multe ori nativii Săgetător stăpânesc foarte bine arta autoironiei, așadar nu ar trebui să te surprindă dacă va face glume pe baza propriilor greșeli.

Astfel, cel mai bun mod prin care poți cuceri nativul Săgetător este să îi spui o glumă foarte bună. acest lucru asigurându-ți și o a doua întâlnire.

4. Vărsător

Vărsătorii nu par a fi cei mai amuzanți oameni, deoarece au și o latură intelectuală foarte conturată, însă în ciuda aparențelor, ei știu să se distreze. Iubesc să întâlnească oameni noi, să se distreze și o modalitate prin care îi poți cuceri sunt glumele bune. Va aprecia că îi vei putea lua gândul de la lucrurile serioase și dacă ai o latură mai jucăușă, va fi cu siguranță cucerit.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: 3 zodii mai puțin norocoase în luna mai!