Dacă te-ai simțit vreodată atrasă de o anumită carieră profesională, poate fi datorită faptului că acesta este cea mai potrivită pentru ține, conform zodiei tale. Sau cel puțin, ar fi alegerea care te-ar putea face cea mai fericită, deoarece astrele au anumite energii care te îndrumă către un anumit job.

Bineînțeles că vor fi și multe altele motivele pentru care vei alege să lucrezi într-un anumit domeniu, menționează elle.ro, dar zodia ta este ceva la care ar trebui să te gândești înainte de a face această alegere.

Berbec – Coaching

Dacă discutăm despre un domeniu care se potrivește berbecilor, acesta este cel al educării celorlalți – în toate formele sale. Acest lucru se datorează faptului că Berbecii pot vedea imaginea de ansamblu a situațiilor, reușind astfel să-i îndrume și pe ceilalți în direcția potrivită.

De asemenea, Berbecii au foarte multă energie pe care o împărtășesc celor din jur cu fiecare ocazie. Pasiunea cu care fac lucrurile poate să te inspire și de multe ori ei sunt motivația de care ai nevoie pentru a realiza chiar tu lucruri noi.

Taur – Literatură

Taurii sunt cei care se bucură de cele mai importante lucruri în viață. Pe lângă asta, adoră să citească – de cele mai multe ori chiar la ei acasă – așa că e ușor de înțeles de ce pot profesa în domeniul literaturii.

Deoarece pot realiza aventuri pe care să le trăiască personajele lor, stând doar pe canapeaua din living, aceștia creează povești incredibile care le asigura succesul în lumea artiștilor.

Gemeni – Persoana publică

Gemenii sunt persoanele pline de energie și inițiativă ale fiecărui grup. Sunt cei care pot gestiona situațiile care necesită atenție și organizare, precum și evenimentele spontane.

Fie că lucrează la radio sau în televiziune, gemenii văd lucrurile din mai multe perspective și asta-i motivul principal pentru care aceștia excelează în astfel de domenii.

Rac – Învățământ

Racii se pot adapta în funcție de persoanele cu care interacționează, astfel fiind potriviți pentru un rol în învățământ.
Empatizează foarte ușor și au grijă de cei apropiați. Tot ei sunt cei care pot lucra sub presiune și fac față stresului.

Leu – Consilier pentru carieră

Leii sunt o inspirație pentru fiecare dintre noi. Te pot îndrumă și chiar ghida către luarea anumitor decizii – mai ales dacă ești o zodie mai puțin sociabilă în comparație cu celelalte.

Sfaturile lor vin mai ales din experiență, ceea ce le fac și mai importante și credibile. Leii pot fi conducătorii cu inițiativă și în același timp prietenii pe care să te bazezi.

Fecioară – Medicină

Fiind cunoscute pentru atenția la detalii, fecioarele pot avea performanțe în domeniul medical. Fie că sunt medici, fie că sunt asistente, fecioarele vor avea totul organizat și astfel vor ușura și muncă celorlalți.

Deoarece au o gândire precisă, fecioarele vor obține cu ușurință calificările și diplomele de care au nevoie în domeniul medical și vor fi mereu preferatele colegilor de muncă și ale pacienților datorită atenției pe care o acordă problemelor celorlalți.

Balanță – Diplomație

Nu există o zodie care să țină la principii mai mult decât o face o balanță. Balanțele tind să aibă success în diplomație, deoarece pot să ia deciziile potrivite atât pentru ele, cât și pentru cei din jur.

Ce-i drept, cu multă muncă, acestea pot să fac o diferență în acest domeniu profesional, chiar să facă schimbările pe care le așteptăm de mult cu toții.

Scorpion – Artă

Fie că își aleg domeniul muzical sau se îndreaptă către partea de regie, scorpionii își exprimă cele mai profunde emoții și nu se lasă influențați de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Scorpionii sunt imuni când vine vorba de critică deoarece își știu foarte bine calitățile și au încredere în ei. Pot ține cont de părerile celorlalți, dar nu vor lasă niciodată critică să le schimbe părerile sau idealurile. Sunt muncitori și creativi și mereu motivați să își atingă scopurile profesionale.

Săgetător – Profesori

Săgetătorii sunt cei care se remarcă atunci când vine vorba de științele exacte, de filosofie sau chiar experți în anumite domenii. Astfel, sunt potriviți pentru a fi profesori.

Datorită implicării lor, pot realiza lucrurile incredibile. Sunt pasionați de ceea ce aleg să facă și știu cum să stârnească și să mențină și interesul altora în ceea ce privește muncă lor.

Capricorn – CEO

Capricornii sunt născuți pentru a fi lideri și sunt capabili să transforme din pasiunea lor o afacere perfectă. Sunt cei care își asumă riscuri și aduc mereu idei noi și provocatoare.

Capricornii nu sunt individualiști și nu își doresc doar statutul de șefi, ci vor să facă un bine și celor cu care lucrează și pe care îi au aproape.

Vărsător – Munca umanitară

Vărsătorii au o energie debordantă și sunt creativi, însă știu că nu pot realiza schimbări majore atâta timp cât trăiesc înconjurați de inegalități sociale.

Vărsătorilor le place să ajute, să fie sociabili și se vor implică chiar și în acțiuni de voluntariat. Atâta timp cât vărsătorii își păstrează conduita morală și dorința de a face bine, lucrurile vor fi mereu în favoarea lor.

Pești – Terapie

Peștii se cunosc foarte bine, așa că a-i înțelege pe ceilalți nu reprezintă pentru ei o problema. Sunt cei care empatizează foarte bine și știu să își controleze emoțiile.

În calitate de terapeut, cei născuți în zodia Pești, vor ști mereu cum să își facă pacienții să se simtă înțeleși și ascultați. De asemenea, pot oferi sfaturi foarte bune, bazate pe intuiția lor.

Horoscopul te poate ajută să îți alegi o carieră profesională, însă pentru a avea și rezultatele pe care ți le dorești, nu uită că este nevoie de multă muncă și timp.

SURSA

Vezi și: Eclipsa de Soare în Rac din 2 iulie aduce schimbări pentru zodii. Sergiu Iordachi explică cum ne influențează fenomenul

Distribuie articolul: