Nu este un secret că actrița Jennifer Aniston militează pentru drepturile femeii și egalitatea de gen. Pe 29 ianuarie, vedeta a publicat în stories un video cu o selecție a femeilor lideri din întreaga lume, printre care și președinta Republicii Moldova Maia Sandu.

Faimoasa actriță americană Jennifer Aniston a adus un omagiu femeilor-lidere din diferite țări, care au ocupat sau ocupă funcții importante. Aceasta a distribuit fotografii ale prim-ministrelor și ale altor femei ce dețin funcții importante în diverse state ale lumii pe contul ei de Instagram.

„În timp ce lumea era distrasă de zgomotul celor rezistenți la schimbare… Schimbarea a avut loc oricum”, a scris actrița în dreptul unei imagini cu cancelarul german, Angela Merkel.

Jennifer Aniston a împărtășit apoi imagini și cu alte lidere politice puternice din Europa, Asia și Africa, printre care președinta Republicii Moldova Maia Sandu, Kamala Harris – vicepreședinta SUA, Jacinda Ardern – prim-ministra Noii Zeelande, Sanna Marin – prim-ministra Finlandei, Mette Frederiksen – prim-ministra Danemarcei, Kersti Kaljulaid – președinta Estoniei, Ana Brnabic – prim-ministra Serbiei, Paula-Mae Weekes – președinta Trinidad și Tobago, Halimah Jakob – președinta Singapore, Bidhya Devi Bhandari – președinta Nepalului, Tsai Ing – președinta Taiwanului, etc.

Citește și: Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu – o prezență elegantă la Kiev, într-o ținută fuchsia care îi vine perfect