Jennifer Aniston e actrița care a captivat publicul cu frumusețea și naturalețea sa. De aceea, suntem nerăbdători să descoperim ce face ea pentru a rămâne energică și pentru a-și păstra tenul strălucitor. Iată cele 6 secrete  ale lui Jennifer Aniston pentru a arăta mereu tânără.

Rutina de dimineață

Ea are o rutină de dimineață pe care o respectă, indiferent dacă are o zi încărcată sau o dimineață liberă. Ea își începe ziua cu un pahar de suc de țelină și apoi bea oțet de mere diluat, care o ajută să își regleze nivelul de zahăr din sânge și de colesterol. Aniston așteaptă apoi o jumătate de oră înainte de a mânca și, în loc să se grăbească să-și bea cafeaua, folosește acest timp pentru a medita.

O rutină simplă de îngrijire a tenului

Jennifer urmează metoda K.I.S.S. (keep it super simple),  atunci când vine vorba de rutina ei de îngrijire a pielii. Așadar, rutina ei de îngrijire e extrem de simplă și nu folosește multe produse pentru îngrijirea pielii.

Actrița din Friends crede cu tărie în importanța de a nu complica prea mult îngrijirea pielii. În schimb, ea se concentrează pe elementele de bază și evită spălările excesive. Într-un interviu, Aniston a dezvăluit că regimul ei zilnic de îngrijire a tenului constă doar în apă și săpun pentru a se trezi, urmat de o cremă hidratantă cu protecție SPF.

Înainte de a ieși din casă, Aniston aplică, de asemenea, o cremă de protecție solară cu SPF ridicat pentru a-și proteja pielea delicată de razele UV și UVB dăunătoare. Își finalizează rutina, folosind  corector și balsam de buze.

Dieta ei se bazează pe echilibru.

Micul dejun tipic al lui Aniston constă, de obicei, dintr-un shake proteic cu fructe de pădure, stevia și verdețuri. Dar, recent, ea a dezvăluit că a început să consume mai multe produse bogate în carbohidrați. „Nu îmi mai este frică de coșul de pâine. Atâta timp cât totul este consumat cu moderație”, a dezvăluit ea într-un interviu.

De asemenea, ea practică postul intermitent 16:8,  timp de 16 ore nu mănâncă nimic și se alimentează în cele 8 ore rămase. Ea se concentrează pe alimente bogate în proteine și cu conținut scăzut de grăsimi, cum ar fi fructele proaspete, legumele și proteinele slabe, cum ar fi peștele.

Somnul și hidratarea

Totuși, Aniston declară că somnul și hidratarea sunt cheia pentru a avea un ten sănătos și multă energie. Actrița crede că hidratarea este la fel de importantă ca și regimul alimentar. De aceea, ea are o mulțime de sticle de apă  pentru a se asigura că rămâne hidratată pe tot parcursul zilei. „Mă supăr tot timpul pe prietena mea Courteney Cox pentru că îmi spune că nu a băut nici măcar o înghițitură de apă astăzi, iar eu îi răspund că apa este totul.”

Îi place să facă exerciții fizice

„Mă simt foarte frumoasă după un antrenament grozav. Pentru că am avut grijă de corpul meu, endorfinele mele sunt în funcțiune, sângele meu este pompat. Am grijă de singurul corp pe care îl am”, a declarat ea într-un interviu.

Ea se antrenează 5 zile pe săptămână. Vedeta preferă banda de alergare, un aparat eliptic, yoga, spinning și pilates. Îi place să combine atât antrenamentele simple, cât și cele de mare intensitate pentru a-și menține silueta. De asemenea, nu uită să își ia zile de odihnă, deoarece știe cât de important este să odihnească organismul după exercițiile fizice.

Colagenul

Dar adevăratul erou anti-îmbătrânire din spatele strălucirii ei tinerești este peptida de colagen.
Aniston a fost întotdeauna o susținătoare a hrănirii corpului din interior și, după spusele ei, colagenul este lipiciul care ține totul laolaltă. „Unghiile mele sunt mai puternice și există un aspect mai sănătos… cum să explici asta? O strălucire. Este un fel de lucru din interior spre exterior”, a declarat actrița.

Distribuie articolul: