Jennifer Aniston este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la Hollywood. A devenit celebră în toată lumea încă din tinerețe o dată cu rolul din „Friends”, apoi cu nenumărate roluri din comediile romantice. Viața personală a lui Aniston a fost mereu de mare interes pentru public. Așa cum celebritatea ia adus multe avantaje au existat și mici minusuri pe care actrița a trebuit să le suporte. Vorbim aici de așteptările oamenilor de la ea, în cazul ei, actrița a spus că mereu s-a simțit presată de societate pentru faptul că nu este mamă. 

Actrița în vârstă de 52 de ani a acordat un interviu pentru The Hollywood Reporter în care a vorbit despre viața sa personală și concepțiile greșite cu care se confruntă.

„Aveam obiceiul să iau totul personal – zvonurile despre sarcină și presupunerile de tipul „a ales cariera în locul copiilor’”, a declarat vedeta, potrivit Daily Mail.

„Nu ai nicio idee ce se întâmplă cu mine din punct de vedere personal, medical, de ce nu pot avea copii, dacă pot avea”. Ei nu știu nimic, a spus vedeta, adăugând că astfel de speculații o rănesc.

Jennifer a declarat pentru Vanity Fair în 2006, după despărțirea de Brad Pitt, că și-a dorit întotdeauna copii.

Lacey Rose, jurnalista Hollywood Reporter care i-a luat interviul, i-a amintit de o discuție cu Gloria Steinmen despre faptul că valoarea femeilor este bazată pe faptul sunt căsătorite sau nu sau dacă au copii sau nu.

Aniston a declarat că unele femei celebre, printre care Dolly Parton, au reușit să scape de acest obicei de a fi definite de bărbați sau copii. Vedeta a mai spus că există un „dublu standard”, care este în avantajul bărbaților.

„Bărbații se pot căsători de câte ori doresc, se pot căsători cu femei mai tinere, de 20, 30 de ani. Femeilor nu li se permite acest lucru”, a declarat ea.

Vedeta a mai vorbit despre faptul că în prezent interesul pentru viețile private ale vedetelor nu mai vine doar din partea presei, ci și din partea „oamenilor obișnuiți”, din cauza rețelelor de socializare.

„Este ca și cum media a predat arma unuia oarecare care stă în fața computerului și a decis să fie troll, sau cum s-or numi, și să atace oamenii în secțiunea de comentarii. Nu înțeleg de ce sunt aceste porniri crude în societate. Mă întreb adesea ce câștigă din asta”, a declarat Aniston.

Ea a glumit și despre speculațiile din trecut cu privire la viața sa personală. „Sunt în continuare însărcinată cu gemeni? Voi fi o mama miracol de 52 de ani?”, a spus ea râzând.

Distribuie articolul: