Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se află într-o vizită oficială la Kiev, acolo unde s-a întâlnit cu Președintele Ucrainei Volodimir Zelenskiy. Vom lăsa politica deoparte și îi vom analiza ținuta. 

De fapt, îi vom admira ținuta deoarece, Maia Sandu a fost o prezență plăcută la eveniment, iar nuanța ținutei sale a fost deopotrivă puternică și în același timp feminină.

La întâlnirea cu Volodimir Zelenskiy, Președinta Republicii Moldova a optat pentru un costum deux pieces elegant în nuanță fuchsia, compus dintr-un sacou de lungime medie, decorat cu nasturi pe ambele părți ale acestuia în aceeași nuanță de fuchsia, sub care a purtat o bluză albă din stofă fină.

În partea de jos, Maia Sandu a purtat o fustă midi cu un șliț modest la spate și lungimea perfectă, dictată de codul vestimentar al femeilor din politică, ceea ce înseamnă că lungimea fustei sau a rochiei trebuie să fie mai joasă de genunchi cu cel puțin două degete.

Președinta și-a asortat perfect ținuta cu o pereche de pantofi nude, pe toc cui și cu vârful ascuțit. De asemenea a purtat un palton în nuanță bordo cu cordon lat pe mijloc, iar pe post de accesoriu – un fular galben, care s-a încadrat perfect în ținuta de afară.

Un machiaj discret și o aranjare lejeră a părului au completat ținuta președintei.

Masca de protecție a fost nelipsită, aceasta fiind scoasă doar pentru câteva clipe pentru a face fotografii alături de Volodimir Zelenskiy, păstrându-se desigur, distanța socială.

Foto: Facebook/MaiaSandu