Adori mustul, dar nu ai încercat niciodată să ţi-l faci singură, acasă? Află ca nu este greu, deloc! Ai nevoie doar de ingredientul principal şi un robot de bucătărie. Nu durează mult, timpul depinde de cantitatea de suc pe care doreşti tu să o obţii.

Ingrediente:

  • Struguri de orice fel sau culoare

Preparare:

  1. Se cumpără struguri proaspeţi, doar cu boabe sănătoase, pline şi coapte.
  2. Se curăţă boabele de struguri de pe ciorchine şi se spală bine de tot.
  3. Se scurg şi se bagă în storcătorul de fructe sau blender. Boabele se zdrobesc bine de tot.
  4. Sucul de struguri rezultat se trece printr-o sită fină. Puteţi folosi una normală şi material textil fluid.
  5. Mustul obţinut se va lăsa 2 zile să se limpezească, la rece sau în cămară, apoi se consumă.

Serviţi cu plăcere!

SURSA

Vezi și: Cum prepari Ajvar – sos picant de ardei copt cu specific sârbesc

Distribuie articolul: