Acum că trăim în lumea tehnologiilor, și ne place să ne concentrăm asupra lumii virtuale există o mulțime de aplicații online care te ajută să faci cunoștință cu alți oameni. Adesea aceste aplicații te pot ajuta să-ți găsești chiar și a doua jumătate, dar fii atentă, există niște tipuri de brbați pe care ar trebui să-i eviți. 

Cel care îți cere o favoare 

Nu oferi niciodată bani unui bărbat cu care vorbești pe o aplicație sau site de dating. Există mulți astfel de oameni care profită de interesul și atenția femeilor pentru a obține bunuri materiale. Acest tip de bărbat va spune orice doar pentru a-ți câștiga încrederea. Va încerca să te facă să te îndrăgostești de el, iar apoi te va manipula pentru a-și atinge propriul scop. Iar motivele pe care le va invoca pentru a-ți cere bani sunt dintre cele mai sensibile, precum o înmormântare sau o operație importantă (care, chiar dacă ar fi adevărate, nu ar trebui să apeleze la tine pentru ajutor material, ci la propria familie).

Cel care nu suportă să fie ignorat

Acest bărbat se enervează ori de câte ori nu îi răspunzi la un mesaj, astfel că se va plânge o bună parte de timp în legătură cu acest lucru. De asemenea, poate fi foarte insistent să vă întâlniți la ora propusă de el, indiferent de circumstanțe. Dacă refuzi, va face tot ce-i stă în putință pentru a-ți schimba decizia. Are nevoie de multă atenție și poate deveni foarte gelos. 

Cel care nu-și dorește o relație

Acest bărbat are multe fotografii cu el, dar și cu alte femei, pentru a-și face clare intențiile. Este acolo pentru a arăta lumii că se descurcă foarte bine la acest capitol și este mândru de asta.Dacă îți spune că majoritatea femeilor din fotografii sunt prietene sau rude, cel mai probabil minte.

Cel misterios

Acest bărbat nu are nicio fotografie cu el pe contul personal. Iar dacă are, sunt prea neclare pentru a fi observat. Deci ar trebui să te întrebi dacă nu cumva ascunde ceva. Bărbatul misterios ar putea avea chiar o relație și este acolo pentru o aventură. 

Cel care trimite poze sexy

Acesta de abia așteaptă să le trimită femeilor poze cu el gol sau cu anumite părți ale corpului. Va cere, în schimb, același lucru. Dacă nu ești pe aceeași lungime de undă cu el, ar trebui să-l eviți politicos. Bărbații care își doresc o relație nu vor aborda această tactică. 

Cel petrecăreț

O poză sau două cu el într-un club, alături de prieteni, este în regulă.Însă atunci când observi că se formează un tipar și nu există fotografii cu el făcând altceva, înseamnă că nu a trecut încă de febra petrecerilor. Dacă ești în căutarea unui bărbat matur, care nu vrea să petreacă în fiecare seară sau weekend, ar trebui să treci mai departe.

Sursa: Elle.ro

Distribuie articolul: