Când vine vorba despre filmări pe timp de pandemie, Tom Cruise este mai mult decât conștiincios. Actorul „a angajat” cu banii proprii doi roboți care au grijă de respectarea distanței sociale a celor din staff, dar și detectarea unei posibile infecții cu noul coronavirus.

Tom Cruise este atât de îngrijorat de respectarea regulilor de siguranță la filmările „Mission: Impossible 7”, încât a achiziționat doi roboți pentru a se asigura că membrii echipajului mențin o distanță socială. De asemenea, roboții, pe care Cruise i-a plătit din buzunarul său, testează echipa de filmare pentru detectarea coronavirusului.

Foto: The Sun

Acestea nu sunt toate măsurile luate de actor, în vârstă de 58 de ani, pentru reluarea filmărilor, care au fost suspendate iarna trecută din cauza pandemiei covid-19. Actorul a cheltuit câteva milioane de dolari pentru închirierea unei foste baze militare din suburbiile Londrei, unde se filmează în prezent filmul. În viitor, echipa de filmare se va muta la Dubai. Secvențe din filmul de acțiune au fost filmate până acum și în Italia, și Norvegia.

Photo by Samantha Zucchi

Lucrările la film au fost reluate în conformitate cu protocoale stricte de securitate, deci nu este de mirare că Tom Cruise ia măsurile de securitate atât de în serios. În decembrie, Cruise a mustrat echipa când a observat că unii dintre membri stăteau prea aproape unul de celălalt. „Noi creăm mii de joburi, nesimţiţilor! Nu mai vreau să văd că faceţi asta vreodată. Niciodată! Dacă vă mai văd o dată că faceţi asta, vă concediez! E valabil pentru oricine din echipă! Și tu, și tu, și tu! Să nu o mai faceți vreodată ***! Asta e!”, a strigat actorul la persoanele care l-au supărat.

Premiera peliculei va avea loc pe 19 noiembrie 2021, asta dacă nu va fi amânată din cauza pandemiei, așa cum s-a întâmplat cu alte filme.

Citește și: „Vă concediez!”. Furios din cale-afară, Tom Cruise a fost înregistrat în timp ce își amenință echipa de filmare (Audio)