Să fie rezultatul carantinei? Ori a făcut-o pentru un rol? Acestea sunt întrebările pe care și le pun fanii actorului, la care, credem noi, cel mai probabil acesta n-o să răspundă. Cert este că Tom Cruise este vizibil schimbat.

Weekendul trecut, Tom Cruise a fost surprins la o ieșire rară în public alături de fiul său adoptiv. Cei doi au urmărit cu atenție meciul de baseball din tribune. Un pic mai dificil de această dată, fanii totuși l-au recunoscut pe faimosul actor și chiar au făcut fotografii cu acesta.

Deși ne-am obișnuit să-l vedem mereu într-o formă de zile mari, Tom Cruise a adăugat câteva kilograme, lucru firesc pentru cei mai mulți dintre noi. Nu se știe dacă a fost un proces normal sau a făcut-o pentru un rol, așa cum se obișnuiește la Hollywood.

Foto: USA Today

Indiferent de câte kilograme ar avea, actorul rămâne la fel de binevoitor ca oricând. Acesta a zâmbit mult și a făcut selfie-uri cu fanii care au avut curajul să se apropie de el.

Amintim că, în prezent, actorul filmează și regizează al șaptelea film „Mission Impossible”, a cărui premieră să anunță în 2022.

Foto: Jeff Chiu

Foto: Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: