Actorul a oferit în premieră un interviu în care a vorbit despre tragedia de la filmările filmului „Rust” care a avut loc în luna octombrie. Atunci, Alec Baldwin a declanșat accidental arma pe care o ținea în mână, iar glonțul, care trebuia să fie unul orb, a omorât-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza. 

Alec Baldwin, care în timpul unei repetiții avea pistolul în mână când acesta s-a descărcat și a ucis-o pe Halyna Hutchins, a vorbit într-un interviu exclusiv pentru ABC News  despre accidentul tragic din 21 octombrie din New Mexico.

În imaginile trailerului interviului care va fi publicat în curând, Alec Baldwin își reține cu greu lacrimile când vorbește despre Hutchins. „Era o persoană iubită de toți cei care au lucrat cu ea, plăcută de toți cei care au lucrat cu ea – și admirată. Nu mi se pare real”.

Actorul a dezvăluit că el nu a apăsat pe trăgaci, lucru neștiut până acum.

„Trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci”, i-a spus actorul jurnalistului George Stephanopoulos. „Deci nu ai apăsat deloc pe trăgaci?”, l-a întrebat jurnalistul pe Baldwin. „Nu, nu, nu. N-aș îndrepta niciodată o armă către nimeni și nu aș apăsa un trăgaci. Niciodată”, a răspuns devastat actorul.

Baldwin a mai spus că nu are idee cum a ajuns un glonț adevărat în revolverul Colt .45 pe care l-a folosit în scenă: „Cineva a băgat un glonț viu în pistol, un glonț care nici măcar nu trebuia să fie pe proprietate”.

Întrebat dacă acel incident este cel mai rău lucru care i s-a întâmplat în viață, Baldwin a răspuns afirmativ: „Da, pentru că privesc înapoi și mă întreb ce aș fi putut face?!”.

Sursa: Youtube / ABC News

Citește și: Fotografii emoționante! Alec Baldwin în timp ce îi îmbrățișează pe soțul și pe fiul Halynei Hutchins (Foto)