Actorul Alec Baldwinб în vârstă de 63 de ani, a fost surprins în timp ce îi îmbrățișa pe soțul și pe fiul Halynei Hutchins, directoarea de imagine pe care a împușcat-o mortal cu o armă de recuzită în timpul filmărilor. 

Citește și: Actorul Alec Baldwin a împuşcat mortal o femeie pe platourile de filmare!

Imaginile emoționante au fost surprinse sâmbătă dimineața în fața unui hotel din Santa Fe, New Mexico, unde toți trei au petrecut noaptea.

În imagini actorul pare foarte devastat, îmbrăcat cu pantaloni și jachetă de culoare închisă.

Un martor ocular a relatat pentru New York Post că Baldwin arăta prăbușit, ca un bărbat bătut și părea îmbătrânit. „La început am crezut că a apucat căruciorul pentru bagaje pentru a se ajuta să meargă, atât părea de abătut”, a spus martorul.

La rândul lui, tatăl Halynei, Anatoly, a spus pentru The Sun: „Încă nu ne vine să credem că Halyna este moartă. Mama ei și-a ieșit din minți de durere. Dar nu consider că Alec Baldwin este responsabil. Este responsabilitatea oamenilor de recuzită care se ocupă de arme.”

Actorul s-a plimbat alături de soțul și fiul victimei, apoi i-a îmbrățișat strâns.

Reamintim că Baldwin a anunțat că se retrage din viața publică și își „anulează alte proiecte” în urma tragediei de pe platoul de filmare al westernului Rust.

Citește și: Primul mesaj al actorului Alec Baldwin, după ce a ucis din greșeală o femeie: „Țin legătura cu soțul ei” (Foto)