Actorul așa cum nu l-am mai văzut demult! Probabil pentru că o face prea rar sau poate pentru că ne este tare simpatic, nu putem să nu admirăm această nouă ședință foto la care a participat Keanu Reeves. 

Esquire: „Keanu Reeves cunoaște secretele Universului”

Tipul lucrează mereu – șaizeci și opt de filme în treizeci și cinci de ani. Jucând rolurile unor mașini ucigașe, unor tipi prostuți sau romantici, rolul de mesia și diavoli. Dar a rămas mereu Keanu. Ceea ce înseamnă întotdeauna ceva mult mai mult decât atât.

Cu toții așteptăm noul film „Matrix” cu Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile principale. Actrița a dezvăluit în interviul pentru publicația sus menționată că Keanu este un tip simplu și în timpul filmărilor nu s-a purtat niciodată ca o vedetă, ci a făcut-o să se simtă ca parteneri de film, muncind mult cot la cot: „Etica lui în muncă este diferită de cea a oricui am întâlnit vreodată și am văzut-o de aproape: se antrenează mai mult, muncește mai mult, îi pasă mai mult, pune mereu din ce în ce mai multe întrebări pentru a înțelege profunzimea a ceea ce facem. Și în timp ce făcea toate astea pentru el însuși, a avut mereu timp pentru mine”.

Simplitatea, dedicația și bunătatea cu care tratează oamenii din jurul său au cucerit fanii de pretutindeni. De-a lungul anilor, paparazzi și chiar trecătorii l-au fotografiat nu o singură dată în ipostaze demne de admirația noastră: ba oferindu-i unei femei locul în metrou sau împărtășindu-și mâncarea cu un om al străzii. Fiind conștient că alții nu câștigă la fel de mult ca el, Keanu a fost mereu generos cu colegii de platou, începând de la actori cu roluri mici și încheind cu operatori, editori de imagine, designeri sau tehnicieni de lumini. Luna trecută, de exemplu, actorul le-a dăruit celor patru cascadori care au lucrat alături de el la realizarea filmului „John Wick: Chapter 4”, ceasuri Rolex personalizate.

Wynona Rider și Sandra Bullock, cu care actorul prietenește de câteva decenii, au doar cuvinte de laudă pentru el. 

„El este întotdeauna gata să exploreze peisaje neexplorate atât ale caracterului, cât și ale istoriei”, spune Wynona. „Înțelege că, spunând povestea, trebuie să permiți acelui mister uman să trăiască.”

Bullock are un gând: „Mi-ar plăcea mult să jucăm într-o comedie cu Keanu înainte de a muri. Râzi cu el. El este amuzant. Putem avea șaptezeci și cinci de ani – atunci va fi și mai bine. Vom juca doi bătrâni amuzanți. O călătorie. Doar pune-ne într-un RV (rulotă) ca pe oameni bătrâni. Va fi sfârșitul lucrării Speed (n.r. film în care au jucat împreună), doar că vom conduce foarte încet. Enervând lumea. Poftim, aici este filmul nostru.”

Despre Keanu Reeves sunt multe lucruri frumoase de spus, dar nu ne ajunge o pagină pentru ele. Vom reveni neapărat, dar până atunci, vă invităm să admirați imaginile cu unul dintre cei mai îndrăgiți și modești actori de la Hollywood.

Sursa foto: Esquire.com