În prezent, Tom Cruise filmează cel de-al șaptelea film „Mission: Impossible”, iar zilele astea în mediul online a apărut o înregistrare, în care foc și pară, actorul își ceartă rău colegii din echipa de filmare. Acesta chiar îi amenință că îi dă afară, deoarece aceștia au încălcat protocolul anti-Covid.

Se pare că totul s-a întâmplat recent, iar motivul acestei izbucniri nervoase au fost câteva persoane care au stat prea aproape una de alta. Observând însă neglijenţa celor din echipă, actorul s-a enervat rău și i-a certat pe cei care se fac vinovați. Momentul a fost înregistrat de cineva prezent acolo, iar ulterior înregistrarea a ajuns la publicația The Sun.

Foto: Dailymail.co.uk

„Noi suntem standardul de aur. Dacă se revine la filmări la Hollywood este datorită nouă! Pentru că au încredere în noi și în ceea ce facem!

Stau nopțile la telefon cu toate studiourile, cu companiile de asigurări, cu producătorii. Toţi stau cu ochii pe noi şi ne folosesc drept exemplu ca să poate filma. Suntem o garanţie pentru ca ei să poată face şi alte filme. Noi creăm mii de joburi, nesimţiţilor! Nu mai vreau să văd că faceţi asta vreodată. Niciodată! Dacă vă mai văd o dată că faceţi asta, vă concediez! E valabil pentru oricine din echipă! Și tu, și tu, și tu! Să nu o mai faceți vreodată ***! Asta e!”, a strigat actorul la persoanele care l-au supărat.

Foto: Dailymail.co.uk

„Nu-mi cereţi scuze! Spuneţi-le asta oamenilor care îşi pierd casele deoarece industria noastră este la pământ. Acest lucru nu le va pune mâncare pe masă, nu le va plăti studiile! Cu asta merg la culcare în fiecare noapte: cu gândul la viitorul acestei industrii! Nu mă interesează scuzele voastre. V-am spus-o și așa vreau lucrurile, iar dacă nu o faceți, vă dau afară.  Nu vreau să oprim filmările!

Este clar? Dacă vă mai văd odată, vă dau afară! La fel și pe tine. Te va costa jobul lui. Dacă o mai văd la filmări, vă dau afară! Atât!

Este clar? (Da dom-le…) Înțelegeți ce vreau? Înțelegeți responsabilitatea pe care o aveți? Dacă nu puteți fi raționali, veți fi concediați.

Am încredere și de asta sunteți aici. Atât.”, a încheiat actorul pe note joase, semn că s-a mai calmat un pic.

 

Foto: Dailymail.co.uk