În decembrie anul trecut s-a aflat despre faptul că Tom Cruise era într-o idilă cu starul din „Mission: Impossible 7”, Hayley Atwell. Actrița, însăși, nu a confirmat aceste informații, dar a apărut împreună cu iubitul său de câteva ori la evenimentele oficiale. Și în iulie a acestui an au fost văzuți pe un iaht. Dar, se pare că relația lor a ajuns la sfârșit.

Foto: stiripesurse.ro/

Surse apropiate cuplului au povestit că s-au apropiat foarte mult în timpul filmărilor de la „Mission: Impossible 7”. Actorul, în vârstă de 59 de ani, și actrița, în vârstă de 39 de ani, erau de nedespărțit. „Izolarea și toate dificultățile i-au apropiat și au fost practic inseparabili”, a declarat o sursă.

Cu toate acestea, recent, s-a aflat despre faptul că relația lor s-a încheiat. „A fost o perioadă de filmare foarte încărcată. S-au înțeles foarte bine, dar pe măsură ce ultimul film se apropia de sfârșit, au decis să se întoarcă la prietenie”, a declarat o altă sursă.

Foto: peopletalk.ru

Evident, este vorba despre lipsa timpului liber: „Au un program de filmare foarte ocupat, iar Tom are multe alte obligații. Sunt încă fericiți să lucreze împreună. Este păcat că s-au despărțit, dar se înțeleg bine”, a mai adăugat sursa. 

Vă amintim că aceasta a fost prima relație seriosă al actorului, după divorțul lui Cruise de Katie Holmes în 2012.

Foto: mercurynews.com/

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: