O prăjiturică delicioasă, săţioasă şi extrem de nutritivă, aceste pătrăţele pline de savoare îţi ţin lejer de foame până la prânz. Unde mai pui că sunt de post, din ingredientele 100% naturală şi se fac în 15 minute?  

Ingredientele :

  • 1 cană de unt de arahide nesărat
  • 1/3 cană de sirop de arţar
  • 1 cană de ovăz bio
  • ¼ cană de ciocolată vegană mărunţită

Preparare

  1. Amestecă untul de arahide şi siropul de arţar într-o tigaie la foc mediu. Când s-a îngroşat, ia tigaia de pe foc şi adaugă ovăzul. Amestecă bine până se omogenizează totul.
  2. Pune ulei într-o tavă şi aşează amestecul uniform, adaugând bucăţele din ciocolată.
  3. Lasă tava la rece pentru 30 de minute, scoate-o de la frigider şi taie prăjiturica în pătrăţele numai bune împachetat pentru mic dejun.

SURSA

Vezi și: Bouyourdi – cum faci cea mai delicioasă brânză grecească, la cuptor!

Distribuie articolul: