Cât de îmbietor este să ajungi acasă, după o zi lungă de muncă, și să te bucuri de o cină delicioasă? Fie că este vorba de cină sau de prânz, această rețetă este hrănitoare și aduce un adevărat răsfăț papilelor gustative.

Ingrediente 

  • 4 piepți de pui
  • 1/4 cană sos pesto de busuioc
  • 1/4 cană sferturi de roșii uscate, în ulei
  • 1/2 cană brânză mozzarella rasă
  • 1 linguriță coriandru măcinat
  • sare și piper

Mod de preparare

Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. Cu un cuțit, creează buzunărașe în bucățile de puiAșează piepții de pui într-un vas pentru cuptor, uns cu ulei sau unt. Condimentează cu sare, piper și coriandru, pe ambele părți. Împrăștie sos pestodeasupra fiecărui piept, apoi adaugă roșiile uscate. Umple piepții de pui cu brânza mozzarellași prinde buzunărașele cu niște scobitori, pentru ca umplutura să nu iasă. Coace timp de 20-25 minute.

Citește și: De ce e bine să mâncăm tărâțe de grâu la micul dejun?!

 

Distribuie articolul: