La ai săi aproape 26 de ani, Alina Poloboc continuă să fie un model de talent, cutezanță, dar și senzualitate. Tânăra cucerește nu doar prin felul în care se impune în artă, ci și prin felul în care arată. Deseori pictează goală sau doar în lenjerie intimă. Cum arată în costum de baie, vedeți mai jos.

Tânăra pictoriță e stabilită de câteva luni pe insula spaniolă Palma de Mallorca. Și cum Soarele este darnic cu locatarii acestei destinații rupte parcă din paradis, Alina recunoaște că deseori este pur și simplu nevoită să renunțe la vestimentație pentru a se concentra doar pe creație – pictura în ulei.

Alina Poloboc: „Ador dantela. În Palma de Mallorca e foarte cald, iar în timp ce pictez, mai renunț la unele haine”

Life is art Paint your dream🎨 Sing your song Enjoy the dance ❤

A post shared by Alina Poloboc (@alina.poloboc) on

Pe de altă parte, pictorița are mare grijă la felul în care arată, la comportamentul să alimentar, dar și la regimul de mișcare. Tocmai de aceea, fiecare escapadă la plajă este o ocazie perfectă pentru frumoasa moldoveancă, de a-și etala silueta suplă. Întrebată despre secretele din spatele imaginii sale irezistibile, Alina susține:

4Mereu am fost o persoană foarte activă și îmi place să fiu așa, pentru că îmi trăiesc din plin fiecare zi. Trăiesc cu ideea că dacă există o dorință adevărată, atunci le reușești pe toate. De obicei pictez în prima jumătate a zilei, când am parte de mai multă lumină în studio, apoi merg la școală de dansuri latino, care mă încântă. Fac sală, alerg pe malul mării, mă alimentez sănătos și la timp, învăț spaniola la un nivel mai înalt și în curând voi începe să practic și ore de pian (acesta fiind un vis de-al meu de mult timp). Reușesc să călătoresc atât pe teritoriul Spaniei, cât și în afară. Sunt pasionată de flori și am balconul plin de plante, de care am grijă zilnic. Scriu pe blog când am inspirație și mai am foarte multe alte lucruri pe care le fac zilnic și le reușesc. Așa că nu o să mă auziți niciodată plângându-mă că nu am timp să fac ceva.

Îmi place foarte mult să mănânc, savurez fiecare bucățică pe care o pun în gură. Însă mereu creez un echilibru între a mânca bine și sănătos și a avea o viață activă. Alerg de 3 sau 4 ori pe săptămână, merg la sală și practic dansurile de 3 sau 4 ori pe săptămână, așa că îmi mențin silueta într-o formă bună, iar organismul – sănatos. Am unele reguli pe care le încalc foarte rar. De exemplu imediat de cum mă trezesc, beau un pahar sau doua de apă, peste jumătate de oră iau micul dejun, care constă din cereale și fructe uscate. La prânz mănânc carne sau pește cu legume coapte sau la grătar. Cina este un pic mai lejeră. Între mesele principale mereu mai ciugulesc câte ceva, beau multă apă și zilnic câte un pahar sau două de fresh-uri. De obicei îmi ascult organismul și îi dau ceea ce îmi cere. Așa că nu-mi place să mă abțin de la ceva mai puțin sănătos, cum ar fi ciocolățelele, însă oricum mai mult consum ciocolata neagră-amară.

Amintim că recent, tânăra pictoriță și-a vernisat, în Palma de Mallorca, prima expoziție personală de tablouri realizate în ulei:

„În sfârșit mi-am găsit liniștea!” Alina Poloboc și-a vernisat prima expoziție personală de picturi în Palma de Mallorca

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: