Cum să ne pregătim sufletele pentru sezonul Scorpionului. Universul ne spune să ne așteptăm la energii întunecate, puteri mistice și multă profunzime.

Pe măsură ce ieșim din sezonul Balanței, o zodie echilibrată, care iubește pacea și liniștea, ne pregătim să intrăm în sezonul Scorpionului. Universul ne spune că a venit timpul să acceptăm energia incredibilă care însoțește această zodie.

Sezonul Scorpionului: Când începe?

Pe 23 octombrie, Soarele intră în acest semn fix de apă și aduce o serie de provocări incredibile până pe data de 21 noiembrie, când Soarele va începe o nouă aventură în semnul Săgetătorului.

Ai simțit vreodată că în săptămânile lunilor octombrie-noiembrie există un fel de “greutate” care parcă îți stă pe umeri? Sau că ai tot mai multe gânduri întunecate? Că te simți anxioasă, agitată, stersata… fără motiv? Că încerci să rămâi optimistă și lupți cu energia negativă din jurul tău?

Asta nu înseamnă că Scorpionul este o zodie negativă sau toxică. Nici vorbă. De fapt, acest semn are potențialul de a transforma energia negativă într-una pozitivă. Această putere este mai mare decât a oricărei alte zodii și merită toată aprecierea noastră.

Sezonul Scorpionului: La ce să ne așteptăm?

Sezonul Scorpionului este doar despre transformare. Iar transformarea nu este niciodată ușoară.

Scorpionul este cunoscut că un semn al senzualității, al misterului, al profunzimii și creativității – în momentul în care Soarele intră în această zodie incredibilă noi invităm aceste teme în viețile noastre.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion

Scorpionul este al optulea semn al zodiacului și stăpânește casa a 8-a în astrologie: casa sexualității, a morții, a moștenirii, a schimbării și a transformării. Așadar, în următoarea perioadă ne putem aștepta ca Universul să aducă câteva schimbări în planurile importante ale vieții noastre.

Schimbarea poate fi stresantă, însă pregătirea pentru a o îmbrățișa și a o accepta ca parte din viața face că totul să fie mult mai ușor și mai simplu. La urma urmei, când o ușă se închide, alta se deschide.

Scorpionul poate fi văzut puțin înfricoșător, întunecat, mistic (în sezonul lui avem Halloween-ul) pentru multe persoane. Însă dacă treci de elementele intimidante, există o pasiune incredibilă, o iubire minunată și o energie cu adevărat divină în această zodie.

În următoarea perioadă oamenii vor fi fie fascinați, fie intimidați de schimbările pe care Universul le aduce în calea lor.

Divinitatea spune să avem încredere în noi și să ne confruntăm cu tot ce este neplăcut astfel încât să ne rezolvăm cele mai profunde probleme, să scăpăm de cele mai ciudate temeri și să ne eliberăm de trecutul copleșitor. Puterea este la noi, să nu uităm niciodată asta. Influențați de puterea Scorpionului, avem ocazia să mergem acolo unde alții se tem să calce, avem o oarecare curiozitate pentru pericol și acționăm rapid astfel încât să reușim să ne ocupăm de tot ce ne propunem.

Sezonul Scorpionului: Începe transformarea

Conexiunea Scorpionului cu Casa a 8-a, Casa Transformării, precum și intensitatea și dorința de adevăr, fac din sezonul Scorpionului un moment excelent pentru a ne confruntă cu demonii noștri interior și a ne vindecă sufletele de toată durerea.

În timpul sezonului Scorpionului, problemele care au fost îngropate ies la suprafață. Acesta este motivul pentru care simțim acea greutate pe umeri sau acel sentiment de teamă pe care nu îl putem explica.

Dacă sunt probleme nerezolvate, este posibil să experimentăm turbulența emoțiilor și să simțim că vrem să fugim și să ne ascundem. Însă nu trebuie să evadăm, ci să rămânem puternici, să avem încredere în noi și să mergem mai departe, prin furtună. Va fi bine. Vom reuși să depășim această perioadă. Umbrele vor dispărea și noi ne vom pregăti să vedem un curcubeu mai frumos ca niciodată pe cerul nostru.

Sfatul Universului: este crucial ca în sezonul Scorpionului să menținem echilibrul și armonia interioară. Să avem grijă de sufletul nostru, să învățăm să ne retragem în liniștea noastră pentru a ne aranja gândurile, a scăpa de negativitate și a găsi puterea de a merge mai departe. Echilibrul este cel care contează.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: