Ideală pentru un aperitiv, întinsă pe felii mici de baghetă, pasta de peşte este gata în numai zece minute.

Când ai poftă de ceva delicios de gustat între mese, îţi trebuie doar cinci ingrediente să prepari o pastă de peşte cremoasă şi savuroasă. Dacă te-a cucerit pe tine, păstrează reţeta şi repet-o când ai oaspeţi la masa ta! Vei face impresie bună, cu siguranţă. Încearcă să eviţi peştele la conservă şi foloseşte peşte făcut la cuptor sau prăjit. Când ai peşte rămas de la o altă masă, este perfect pentru această pastă cu cremă de brânză.

Ingrediente pentru două porţii

400 g pește prăjit sau la cuptor

200 g cremă de brânză

1 lămâie

20 ml ulei de măsline

pătrunjel, opţional

sare

Mod de preparare

Dacă este nevoie, îndepărtezi pielea peștelui și oasele. Pui peștele în blender și-l mărunțești.

Adaugi crema de brânză și zeama de la lămâie. Torni uleiul de măsline și condimentezi cu sare, după gust.

Distribuie articolul: