Olga Manciu și Alex Man au avut parte de o sesiune foto fierbinte, care i-a lăsat dezgoliți de haine și de inhibiții. Cei doi au pozat aproape goi și în ipostaze deosebit de tandre.

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi, iar Olga a strâns o armată de fane pe rețelele de socializare, datorită modului în care își exprimă gândurile vizavi de copii și viața conjugală.

Călcând pe urmele Oliei Tira, Olga și Alexandru  au avut recent parte de o ședință foto la fel de îndrăzneață, sau poate chiar mai mult, pentru revista RED by Rodica Ciorănică, număr pe care abia așteptăm să fie lansat.

Mai multe imagini au fost distribuite pe rețelele de socializare, fotografii care dovedesc că produsul final va fi unul frumos, cu o doză bună de erotism romantic și lipsit de inhibiții.

Pe Olga Manciu ne-am obișnuit să o vedem simplă, colorată, frumoasă, sexy și, nu în ultimul rând să vedem ce mamă grijulie este. Și totuși, se pare că soția lui Alex Man se confruntă, aproape zilnic cu numeroase critici și învățături din partea străinilor, dar și a rudelor. Motivele sunt cel mai des aceleași, cu care se confruntă cam fiecare femeie, fiecare mamă. Olga și-a propus să motiveze toate femeile să se accepte așa cum sunt și să nu le pese de tot ce spun cârcotașii și a venit cu o nouă confesiune.

„Confesiunea de marți  #тыжемать (n.r. tu ești mamă, nu femeie)

O temă care demult tot se coace undeva pe dealurile răbdării mele. Pentru că acest octombrie m-a dezgolit și la propriu și la figurat, simt că a venit timpul. Recent, am pus pe mine o lenjerie frumoasă, asortată cu o cămașă în așa fel încât abia abia de se vedeau bretelele. Mi-am luat și o fustiță care era de o lungime mai mult decât decentă (după părerea mea) și tocuri. Mă simțeam foarte atrăgătoare și cochetă. Și de ce să nu mă îmbrac așa cum mă simt eu bine și confortabil??? Nu știu un răspuns obiectiv la această întrebare. Păi, ce să credeți?! Desigur că s-au găsit oameni care apropiindu-se de mine, țineau neapărat să accentueze atenția cu următoarele: Cum te-ai îmbrăcat? Nu ai uitat că ai copii? Tu doar ești mamă!”, povestește Olga.

„Nu mai spun de câte ori am auzit eu asta când eram în perioada părului colorat! Și puteam să nu atrag atenția la asta, dar îmi dau seama câte femei, care au devenit mame, se simt inhibate și închise în sine, exact din cauza comentariilor respective. Adică, o femeie care a născut, nu poate fi sexy sau atrăgătoare? Adică, femeia având un copil sau mai mulți ar trebui să pună cruce pe ea, fiindcă așa e corect? Eu am un pic alte viziuni la „cum e corect”. DA! Eu sunt mama a trei copii și datorită lor eu și mai mult vreau să mă bucur de viața pe care o am. Să cunosc oameni noi. Să mă avânt în noi experiențe, să încerc lucrurile noi. De când am copii, iubesc lenjeria frumoasă și provocatoare. De când am copii, îmi place să mă privesc în oglindă. De când am copii simt mult mai sigură femeia din mine, iar ea este într-o idilă absolută cu stările pe care le am. De când am copii, mă iubesc pe mine toată.
Vreau toate femeile să procedeze exact așa cum simt, să se îmbrace așa cum simt, indiferent de ce zice soțul, mama, bunica și așa mai departe. Vreau toate femeile să se iubească pe sine, goale sau îmbrăcate, machiate sau naturale! Nu uitați că oamenii mereu vor găsi ce să comenteze, iar vouă nu trebuie să vă pese de părerea lor atât timp cât o aveți pe a voastră. Iar de fiecare dată când auziți #тыжемать puteți liber să spuneți: Eu știu și mă mândresc cu asta!”, își încheie confesiunea pe o notă motivațională Olga Manciu.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Olga Manciu vorbește deschis despre temerile sale: „Ne este frică să ieșim din zona de confort”