Soția lui Alexandru Manciu continuă să-și motiveze prietenele virtuale cu o serie de „confesiuni”, pe care le împărtășește săptămânal pe paginile sale de facebook și instagram. Iată ce temă abordează de această dată.

„Schimbările. Schimbările de oameni, de locații, de job-uri sau de sine sunt niște experiențe unice. Viața este un circuit de schimbări, pe care noi uneori nu le acceptăm. Ce ne împiedică să facem schimbări majore? Eu cred că FRICA. Ne este frică să ieșim din zona de confort, să vedem altceva diferit de ceea ce am văzut și trăit până acum. Și totuși, dacă ne dorim cu adevărat o schimbare, atunci nimic nu ar fi trebuit să ne oprească. E destul doar să ne dorim cu adevărat și să acționăm.”, a scris Olga Manciu.

Eu zic să începem chiar de azi! Cum vă pare ideea? Să începem de la niște schimbări mici. Nu e neapărat să fie ceva major ca să ne simțim mai bine. Poate fi ceva banal, cum ar fi schimbarea unei rutine de zi cu zi, dar care să ne ofere o altă perspectivă asupra vieții noastre. Noi suntem dirijorii viitorului nostru. Totul este doar în mâinile noastre. Voi ce credeți despre schimbări?”, și-a încheiat îndemnul tânăra mămică.

Câteva tinere au venit cu un feedback și au confirmat că se regăsesc în cuvintele Olgăi și că sunt de acord cu faptul că schimbarea aduce note pozitive în viață.

Ție îți plac schimbările?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Olga Manciu, revoltată: „Mi se întâmplă să aud niște lucruri despre mine, că rămân cu gura căscată”