În acest weekend a avut loc un Offline marca ea.md. A fost o întâlnire cu 15 participante, meșterițe handmade de la noi din țară. Fetele și-au prezentat pentru început lucrările pe care le realizează după care a urmat o discuție despre tehinicile de realizare, materialele pe care le folosesc și sursele de inspirație pe care le au.

Participantele au avut parte de două ore pline de discuții, culoare și admirație.

Aducem mulțumiri partenerilor:

  • Corso Pizza –  Vă propune un gust autentic de pizza, care are un blat subțire și e coaptă cu pasiune, în cuptor cu lemne. Echipa Corso acordă o deosebită atenție calității produselor și mereu sunt în continuă îmbunătățire.

  • Vinăria Chateau Vartely Winery – Vă propune o serie nouă de vinuri unice de colecție TOTEM. Aveți ocazia de a savura cinci vinuri cu  aromă extraordinară.

  • Furnitură Miroshop – Vă propun o gamă variată de accesorii pentru bijuterii, margele, biser, broderii, lenta, fetru, suporturi pentru bijuterii, lut polimeric FIMO. La ei mai găsiți și suporturi pentru bijuterii, cutii pentru biser si margele, biser ceh.

  • Magazinul Grif-papetarie&ustensile handmade – Aici găsiți o gamă variată de bunuri de papetarie si ustensile handmade, la fel din acest magazin puteți alege tot de ce aveți nevoie pentru a vă dezvolta creativitatea.

Mulțumim tuturor participanților și partenerilor și vă îndemnăm să rămâneți cu ochii pe pagina noastră pentru că urmează alte offline-uri cu multe daruri și informații de valoare!