Britney Spears a fost lăsată de medici să-și petreacă sărbătorile de Paști, alături de familie. Paparazzi au surprins-o în ipostaze greu de recunoscut.

Medicii de la clinica de psihiatrie în care a fost externată Britney Spears, i-au permis să petreacă Paștele catolic acasă. Cel care a însoțit-o a fost nimeni altul decât iubitul său, Sam Ashgari, care o proteja pe vedetă de paparazzi în timp ce ieșeau din hotelul Montage din Beverly Hills.

Nu putem să nu remarcăm că interpreta apare în poze puțin detașată, tristă și obosită. Admiratorii vedetei sunt tot mai îngrijorați pentru sănătatea acesteia, mai ales că recent au apărut zvonuri precum că vedeta ar fi forțată să rămână în clinică. Luni, 22 aprilie, a fost organizat un protest, fanii cerând ca artista să fie externată din unitatea de tratament.

Amintim că la începutul acestei luni, întâmpinând probleme de sănătate mintală, Britney s-a internat într-o clinică de psihiatrie, unde beneficiază un tratament specializat. 

Este de admirat cum Sam Ashgari i-a luat apărarea iubitei sale în fața cârcotașilor publicând mesaje de susținere pe Instagram.

Foto: Google.com

Vezi și: Sam Ashgari, iubitul lui Britney Spears îi ia apărarea, după ce artista a fost internată la psihiatrie