Vestea că Britney Spears a fost din nou internată într-o clinică de psihiatrie i-a întristat enorm pe fanii interpretei pop. Iubitul n-a putut rămâne indiferent față de comentariile răutăcioase la adresa vedetei.

Potrivit dailymail.co.uk, săptămâna trecută Britney Spears a fost internată într-o clinică de psihiatrie, după ce ar fi făcut o criză de nervi. Vedeta a fost profund afectată de starea precară de sănătate a tatălui său.

Prietenii și familia o susțin pe artista pop și îi admiră curajul de a se interna. Iubitul acesteia cu care se află de doi ani într-o relație îi ia apărarea vedetei, publicând un mesaj pe contul său de Instagram: „Nu este un semn al slăbiciunii, este un semn al puterii absolute. Oamenii ar trebui să fie inspirați de acest lucru. Cel puțin eu sunt ♥️ #stronger”

Și mama artistei, Lynn a făcut același lucru: „Nu contează cât de rele sunt lucrurile acum. Nu contează cât de blocată te simți acum. Nu contează câte zile ai plâns. Nu contează câte zile ai petrecut visând ca totul să fie diferit. Nu contează cât de disperată și fără speranță te simți. Îți promit că nu te vei simți la fel, pentru totdeauna”

Până și fostul soț al artistei o susține pe aceasta și este dispus să aibă grijă de cei doi băieți pe tot parcursul tratamentului, care va dura o lună.

Britney Spears a mai fost internată într-o clinică de psihiatrie în 2008, după ce a avut mai multe căderi psihice, într-un moment dat, chiar se tunsese cheală sub privirile speriate ale lucrătorilor salonului de frumusețe, ca mai apoi să devină chiar agresivă.

Infamous: Britney famously checked herself into rehab for 24 hours before shaving her head and attacking paparazzi with an umbrella in Tarzana, California back in February 2007

Să sperăm că interpreta pop își va reveni foarte curând.

Sursa: Dailymail.co.uk

Foto: Google.com

Vezi și: Britney Spears, internată într-un spital de psihiatrie