Travel și fashion bloggera Nataly Osmann este însărcinată. Vestea a fost făcută chiar de ea, într-o manieră atât de comună vedetelor: apariția pe coperta unei reviste celebre și nu oricum ci semi-dezbrăcată.

Vedeta a dezvăluit că este în așteptarea primului său copil, pozând pentru coperta revistei Marie Claire Rusia. Aceasta a oferit și un interviu în care a mărturisit cât de dificil a fost parcursul ei până a reuși să rămână însărcinată, dar și despre cât de dificil i-a fost să treacă prin remarcile venite din partea societății legate de acest subiect.

„Peste câteva săptămâni vom fi deja trei. Deși suntem de 10 ani în blogging, pentru mine a fost important să păstrez acest lucru pentru mine în această perioadă grea. Și această copertă, și acest interviu nu se referă la modul în care pot să pozez frumos în timpul sarcinii, această poveste este despre calea dificilă prin care am trecut pentru a rămâne însărcinată. Cu această copertă și interviul sincer, vreau cu adevărat să susțin pe toți cei care sunt la începutul călătoriei, astfel încât nimeni să nu dispere și să viseze în continuare să-și creeze o familie, vorbesc despre modul în care societatea poate fi intolerantă, zdrobită și chiar rănită…”, a dezvăluit viitoarea mămică, îndemnându-și urmăritorii să citească interviul.

Nataly Osmann este probabil cea mai faimoasă influenceră de travelling din Rusia și chiar din lume. Ea, împreună cu soțul său, Murad Osman, sunt printre primii bloggeri de acest gen și tot ei au fost cei care au lansat proiectul #FollowMeTo stilul fotografiilor create de ei devenind printre cele mai repetate în mediul online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nataly Osmann (@natalyosmann)

Sursa: Instagram/NatalyOsmann

Citește și: Tocăniță din carne de vită cu bame în sos de roșii. Te lingi pe degete de bun ce e (Video)