Kiril Andreev, în vârstă de 50 de ani, unul dintre soliștii trupei „Ivanushki International”, va deveni în câteva luni bunic! Da, e greu de crezut, deoarece perioada în care piesa „Topolinii puh” era hitul anului, nu pare chiar atât de îndepărtată. 

Fiul lui Kiril Andreev, care a moștenit numele tatălui său, a anunțat pe rețelele sociale că urmează să devină tătic. Soția sa, Adelina, a dezvăluit că bebelușul va veni pe lume chiar în această vară. „Te așteptăm cu nerăbdare”, a scris viitoarea mămică, publicând o fotografie în care apare cu burtică, iar soțul o îmbrățișează și o sărută tandru. Kiril Andreev junior și Adelina s-au căsătorit pe 2 februarie 2020, iar acum sunt mai fericiți ca oricând.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreeva Adelina🤍 (@aadelandr)

Trupa Ivanushki International a fost fondată în 1995 și în scurt timp piesele lor au devenit extrem de populare, atât în Rusia cât și în țările fostei URSS. Printre cele mai populare piese de atunci se numără: „Tuchi”; „Beznadega.ru”, „Topolinii puh”, etc.

Ivanushki International este una dintre trupele care, în comparație cu altele, nu prea și-au schimbat componența. Acest lucru s-a întâmplat doar în 1998 și în 2017, când soliștii Igor Sorin și Oleg Iakovlev s-au stins subit din viață.

Dacă te-ai născut înainte de anul 2000, atunci cu siguranță știi măcar o strofă din piesele lor.

Repede mai zboară timpul, nu-i așa?

Citește și: Mesajul lui Valerii Meladze, după ce a devenit tătic pentru a șasea oară: „Albinușka, te iubesc” (Foto)