Cuplul Valerii Meladze-Albina Djanabaeva este foarte discret, cei doi ținând în secret faptul că vor deveni din nou părinți până în ultima lună. Acum câteva zile s-a născut fetița lor, iar anunțul a fost făcut de presă. Aseară, în sfârșit, fericiții părinți au postat câte un mesaj pe rețelele sociale.

De Ziua Cosmonauticii, cuplul de vedete au devenit părinții unei fetițe. Despre acest lucru a scris toată presa rusească, deși niciunul dintre ei nu a venit cu un anunț oficial.

Citește și: Interpreta a născut! Albina Djanabaeva și Valerii Meladze au devenit din nou părinți (Foto)

Valerii, care a devenit tătic pentru a șasea oară, a venit cu un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram: „Anul acesta primăvara a izbucnit în viața noastră cu un soare strălucitor și o mare bucurie!!! 12 aprilie 🚀Albina și cu mine avem o fiică, micul nostru soare!

Albinușka, te iubesc! Ca și până acum, vom avea parte de multe lucruri noi și interesante, vom redescoperi această lume minunată cu o persoană nouă!”.

Și Albina a lăsat un mesaj, la fel de emoționant pe pagina sa: „Îmi place aprilie🌿 … Poate pentru că eu însumi m-am născut în această lună, oamenii din aprilie sunt mai aproape de mine… Și acum 04/12/2021 a devenit o zi specială pentru familia noastră, pentru totdeauna …

Fata noastră s-a născut 👼🏻 …. Fie ca această lume să fie frumoasă și interesantă pentru tine!”.

Niciunul dintre ei nu a dezvăluit numele bebelușului, dar este interesant faptul că micuța s-a născut la trei zile după ziua de naștere a mamei sale.

Valerii Meladze și Albina Djanabaeva au împreună încă doi băieți, artistul însă mai are trei fete din mariajul anterior.

Sursa: Instagram / Meladze /Djanabaeva