Întâmplare neplăcută pentru una dintre cele mai populare și scandaloase influencere din Rusia. Aceasta a fost stropită în stradă de un necunoscut cu verde de briliant. Ce a făcut tânăra de a trezit indignarea conaționalilor săi.

Una dintre cele mai scandaloase bloggerițe din Rusia, Daria Zoteeva, a simțit pe pielea sa ce înseamnă furia internauților. Acest lucru s-a întâmplat după ce săptămâna trecută tânăra a publicat un video în care s-a purtat arogant cu două make-up artiste și le-a aruncat lucrurile din apartamentul său, dar nu înainte ca acestea să-i aplice machiajul. Femeile au supărat-o rău pe influenceră doar pentru că au ajuns la ea cu întârziere.

Indignarea internauților nu avea margini. Mii de comentarii răutăcioase la adresa celei care își spune Instasamka, au cuprins mediul online. Uite că unul dintre urmăritorii virtuali a decis să se răzbune pe aceasta și, în plină stradă, a stropit-o cu verde de briliant.

Bloggerița s-a plâns în stories că acesta i-a distrus hainele de brand și că nu știe cum și când va reuși să scape de verdele care i-a colorat pielea. Și dacă printre comentatori s-au găsit persoane care au susținut-o, unii au presupus că această întâmplare a fost organizată de ea cu scopul de a deveni și mai populară. Se pare că Daria a mai încercat nu o singură dată să atragă atenția asupra sa cu ajutorul PR-ului negru. Acum doi ani aceasta ar fi pretins că a nimerit într-un accident rutier, iar apoi că i-a fost jefuit apartamentul, informațiile fiind făcute publice de fostul său manager.

Daria Zoteeva este cunoscută în mediul online drept una dintre cea mai scandaloase bloggerițe și deși anterior au mai existat cazuri asemenea celor cu make-up artistele, de această dată se pare că tânăra are motiv serios de reflectat, mai ales că din cauza comportamentului său a rămas fără câteva colaborări planificate cu vedete și contracte cu branduri din Rusia.

Distribuie articolul: