Bloggeriță, brand manageră și PR manageră, Cristina Evtodii este foarte deschisă cu urmăritorii săi. Mai puțin însă, când vine vorba despre viața personală, aceasta păstrând discreția.

De ceva vreme încoace, frumoasa bloggeriță a tot publicat mai multe imagini cu flori, ceea ce a dat de bănuit că ar curta-o cineva. Astăzi, aceasta a distribuit o fotografie în care apare alături de un tânăr brunet. Cristina Evtodii pare extrem de fericită, în timp ce misteriosul bărbat o îmbrățișează și o sărută tandru. Aceasta a semnat fotografia cu două inimioare, fără a dezvălui mai multe detalii, lăsând suficient loc pentru interpretare.

Urmăritorii s-au grăbit să o felicite, remarcând sclipirea din ochii Cristinei. Nouă nu ne rămâne decât să ne bucurăm pentru ea și să așteptăm noi detalii.

Amintim că, Cristina Evtodii a fost căsătorită cu prezentatorul Gabi Marcu, cei doi divorțând în 2019, după 6 ani de relație, dintre care 3 ani de mariaj.

Citește și: Cristina Evtodii, despre puterea de a te reinventa: „Mi-am făcut o schimbare de look și dimineața m-am trezit alt om” (Video)

Sursa: Instagram / Cristina Evtodii