Cristina Evtodii a trecut prin multe în ultimile luni. O despărține neașteptată și provocarea de a lua totul de la capăt. Desigur un divorț nu este un capăt de lume, dar ca să treci peste el și să te vindeci ai nevoie de timp și muncă cu tine însuți. 

Cristina este invitata ce deschide noul sezon de interviuri „După Cortină”. Am fost atât de plăcut surprinsă să descopăr o femeie atât de gingașă, caldă și tare sinceră. Am vorbit despre călătorii, renaștere și planuri de viitori.

Călătorile te ajută să te vindeci…

Călătoriile au fost întotdeauna o încărcare de baterii pentru mine. În momentele grele recomand tuturor celor care au posibilitatea să plece undeva, dar să nu fugă de ei… Eu am revenit (din calatorii) cu totul altfel și pot să spun că încă mai simt acea energie și vibrații bune de acolo.

Cum a trecut peste ruptura dureroasă…

Nu țin minte exact data (când am înțeles că am trecut peste), dar știu că a fost a doua zi după ce mi-am făcut o schimbare de look. Seara am fost la stilistul meu și a doua dimineață m-am trezit alt om. A avut dreptate Coco Chanel.

Prima perioadă recomand tuturor să fie el cu sine… să își asculte interiorul, să plângă și să se accepte, să lucreze cu un psiholog. Dar asta este decizia fiecăruia. Mie mi-a ajuns cred că vreo trei săptămâni ca să mă satur de privirea de milă a tuturor. Dar acum milă nu mai este pentru că mă vad și deja își dau seama că sunt mult mai bine așa.

Infidelitatea, motiv de despărțire? 

În cazul nostru nu fost doar infidelitate, a fost mai mult.

Frica de a iubi din nou 

Îmi este dor de anumite emoții pentru că emoții cu adevărat sincere eu demult nu am simțit, dar nu forțez lucrurile. O să sune tare egoist, dar am descoperit cum este să te iubești pe tine în primul rând. Eu sunt foarte ok cu mine și dacă o să apară un om care merită, o să mă bucur și o să investesc în relație.

 

Pentru mai multe detalii interesante urmărește interviul. 

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: