Întâmplare uluitoare în Rusia, Ekaterinburg. O bloggeriță de lifestyle, destul de populară în mediul online, a fost dată dispărută încă la începutul lunii aprilie.

Kristina Zhuravleva a fost dată dispărută încă la data de 5 aprilie, atunci când prietena și chiar urmăritorii au descoperit că aceasta nu mai postase nimic de câteva zile, lucru neordinar pentru tânără, care obișnuia să posteze zilnic, măcar în stories.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit la mijlocul lunii aprilie…

Instagram vs Realitate

Potrivit apropiaților, Kristina și Soțul său, Dmitrii, locuiau în suburbie și deși, pe instagram, atât cuplul, cât și viața lor părea perfectă, în realitate lipsea armonia în relație, dar și luxul arătat în fotografii. Se pare că, cei doi, se certau tot mai frecvent în ultima perioadă. Kristina câștiga mai mult decât soțul său, atât din publicitatea din Instagram, cât și în calitate de SMM manager într-o companie locală. Bărbatul însă a rămas fără jobul în taximetrie, după ce a rămas fără mașină în urma unui accident. Bloggerița a fost nevoită să ia un credit de la bancă pentru a achita datoriile soțului său.

Dmitrii a fost unul dintre principalii suspecți, încă de la început

Deși nu se mai auzea nimic de câteva zile, iar prietena și chiar urmăritorii bloggeriței își făceau griji și au anunțat poliția, acesta nu se grăbea să anunțe poliția despre dispariția femeii. Mai mult de atât, bărbatul a recunoscut că el și Kristina s-au despărțit. La insistența apropiaților, într-un final, acesta a sunat la poliție.

Kristina Zhuravleva a fost găsită decedată, după 11 zile de la dispariție, într-o pădure de lângă orașul Aramil, aflată la 22 kilometri distanță de Ekaterinburg. Anchetatorii au deschis un dosar penal a deschis un dosar penal de cercetare pentru „omor”. Supradozajul de droguri grele și hipotermia sunt numite ca posibile motive ale morții femeii.

Zilele trecute, bărbatul și-a recunoscut vina. Ajuns la poliție, bărbatul ar fi fost sub influența substanțelor psihotrope. Acesta și-a recunoscut vina și a semnat actele care să confirme acest lucru.

Detalii despre decesul bloggeriței nu sunt cunoscute. În actul de deces al femeii este menționată data de 7 aprilie. Kristina Zhuravleva a fost înmormântată pe 5 mai.

Sursa: woman.ru / argumenti i fakti

Foto: Instagram / kris_zhuravleva

Distribuie articolul: