O femeie Alfa nu este același lucru cu o femeie puternică. Este mai mult decât atât, e sigură pe ea, independentă și o luptătoare. Nu are nevoie de un bărbat care s-o facă fericită, pentru că este deja fericită. Are nevoie de cineva alături care să-i aducă mai multă fericire. Este o femeie care iubește viața și se respectă. 

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care o femeie Alfa le face în relații, potrivit kudika.ro.

1. Are propria ei viață

Chiar și atunci când este îndrăgostită până peste cap, ea știe să traseze niște limite sănătoase și să nu se piardă în relația în care este. Nu își abandonează prietenii, nici pasiunile și nici hobby-urile. Are o oarecare independență și o identitate proprie.

2. Nu cere non stop atenție

Persoanele care cer non stop atenție sunt sufocante, în special pentru bărbați. Astfel de comportamente îndepărtează oamenii, nu apropie.

3. Nu aleargă după un bărbat

Știe că nu are nevoie. Nu îi place să sufoce un bărbat, ci din contra – vrea să îi ofere spațiul de care acesta are nevoie pentru o relație sănătoasă și matură.

4. Se iubește necondiționat

Atât de multe femei se plâng că nu găsesc partenerul potrivit sau că atrag întotdeauna bărbați care nu le tratează cum merită. Motivele pentru care se întâmplă acest lucru? De cele mai multe ori este unul singur: nu se iubesc suficient. Nu poți atrage decât nivelul de dragoste pe care îl simți pentru tine.

Femeia Alfa își cunoaște calitățile, își acceptă defectele și se iubește exact așa cum este. Necondiționat.

5. Are grijă de ea

Nu doar că se iubește, însă are și grijă de ea din toate punctele de vedere – se pune întotdeauna pe primul loc, mănâncă sănătos, doarme suficient, își oferă mici atenții, se bucură de viață, îi place să se răsfețe. Își hrănește sufletul în diverse moduri în afară relației.

6. Spune ce are pe suflet

Și face asta cu blândețe, răbdare, maturitate, calm. Nu își exprimă emoțiile negative țipând. Discuta deschis despre orice situație cu scopul de a rezolva problemele din cuplu că o echipa. Ascultă și vrea să fie ascultată.

7. Nu evită problemele

Nu fuge atunci când situația devine dificilă. Rămâne acolo și încearcă să găsească soluții, să facă compromisuri astfel încât totul să se rezolve. Pentru că știe că o relație nu este doar lapte și miere. O relație are nevoie de muncă din partea ambilor parteneri.

8. Are timp pentru partenerul de cuplu

Da, are propria viață și este independentă, însă își face timp și pentru partenerul de cuplu pentru că știe că știe cât de importante sunt activitățile în doi. În caz contrar, relația s-ar putea răci iremediabil.

9. Nu încearcă să își schimbe partenerul

Nici vorbă. Pentru că nu își dorește să fie cu o persoană diferită – ea vrea să fie cu persoană de care s-a îndrăgostit. Așa că alege să îl iubească necondiționat pentru tot ceea ce este.

Sursa: Kudika.ro

Foto: Vogue.com, Decanter.com

Distribuie articolul: