A promis că lansează un videoclip încă atunci când micuțul Marius a fost botezat. Imagini unice de la botezul băiatului Marianei Mihăilă, dar și momente surprinse la ședința foto realizată de artistă pentru EA.md au fost incluse în noul videoclip, la piesa „Îngerașul meu”. Vedeți mai sus videoclipul.

„Vreau să mulțumesc echipei de la Ea.md pentru această provocare. Sunt cei care m-au îndemnat să realizez acest pictorial. Cel care a surprins aceste minunate imagini este chiar nanul de botez al lui Marius, fotograful Ion Capbatut”, menționa atunci Mariana Mihăilă.

Iată că anume acolo au fost surprinse și cele mai deosebite imagini pentru videoclipul „Îngerașul Meu”, piesă pe care interpreta i-a dedicat-o micuțului Marius. Filmări de interior au surprins în camera decorată în stil angelic pentru bebeluși.

Ce poate fi mai frumos decât gingășia naturii? Lanul de grîu ne-a cucerit pe toți, inclusiv și pe micuțul Marius, care era entuziasmat de tot ce vedea în jur.Ne-am combinat din punct de vedere stilistic datorită iilor oferite de designerul Alina Bradu. Am purtat și o rochie fină marca Alina Bradu chiar mi-a conferit feminitate, dar și comoditate în același timp. Dacă tot ne aflam printre spice, respectiv și parul meu a fost împletit frumos în spicușor de către stilista Victoria Ghecrea.Cea care mi-a creat chiar acolo în câmp coronița din păr, dar și care mi-a realizat makeup este Ecaterina Chiticari. Tot ea a avut grijă să-mi amenajeze acel colțișor de poveste cu jucării, cărți și un țol tradițional”, a adăugat interpreta.

„Videograful Dumitru Cecan a surprins niște imagini superbe de sus, cu drona și momente de gingășie dintre mamă și copil. Toți pe care i-am enumerat mai sus, îmi sunt ca o familie deja și orice proiect iese bine dacă ne unim cu toți forțele și ideile”, a mai conchis Mariana Mihăilă.

Vezi și: Mariana Mihăilă, în pline pregătiri pentru videoclipul piesei dedicată fiului său! S-a filmat și micuțul Marius