Acum câteva zile, Mariana Mihăilă, dar și băiețelul ei, Marius au participat la prima lor ședință foto, acolo unde au admirat apusul de soare, într-un lan de grâu. Totuși, interpreta nu a uitat să îmbine utilul cu plăcutul. Iată de ce, aceasta, împreună cu echipa sa, au început filmările pentru un nou videoclip.

Citește și: Mariana Mihăilă, în prima ședință foto alături de micul Marius! Au admirat apusul printre spicele de grâu

Producția video va fi realizată la piesa dedicată micului Marius, pe care Mariana Mihăilă a interpretat-o în premieră în ziua petrecerii de după botez. Își dorește un videoclip deosebit, astfel ca melodia „Îngerașul meu” să prindă culoare.

Videograful Dumitru Cecan a surprins niște imagini superbe de sus, cu drona și momente de gingășie dintre mamă și copil. Vom continua filmările videoclipului într-un alt anturaj și cu o ideie regizorală interesantă alături de echipa mea”, a declarat fericita mămică pentru Ea.md.

În timpul filmărilor, Mariana, dar și fiul ei au purtat ținute marca Alina Bradu. Coafura interpretei a fost realizată de către stilista Victoria Ghecrea, iar makeup-ul și coronița din spice poartă semnătura Ecaterinei Chiticari.

„Toți cei enumerați mai sus îmi sunt ca o familie deja și orice proiect iese bine dacă ne unim cu toți forțele și ideile”, spune Mariana Mihăilă.

19251214_1443465089045433_863588241_n

Foto: Capbatut Ion