De curând, Mariana Mihăilă a sărbătorit cel mai important eveniment din viața băiețelului său - botezul, acolo unde i-a prezentat în premieră chipul. Provocată de echipa Ea.md, fericita mămică a acceptat să realizeze și prima ședință foto împreună. Au ales să surprindă cele mai frumoase momente departe de zgomotul orașului - într-un lan de grâu, la apus de soare.

„Vreau să mulțumesc echipei de la Ea.md pentru această provocare. Sunt cei care m-au îndemnat să realizez acest pictorial. Cel care a surprins aceste minunate imagini este chiar nanul de botez al lui Marius, fotograful Ion Capbatut”, menționează Mariana Mihăilă.
1

 Ce poate fi mai frumos decât gingășia naturii? Lanul de grîu ne-a cucerit pe toți, inclusiv și pe micuțul Marius, care era entuziasmat de tot ce vedea în jur. Ne-am combinat din punct de vedere stilistic datorită iilor oferite de designerul Alina Bradu. Am purtat și o rochie fină marca Alina Bradu chiar mi-a conferit feminitate, dar și comoditate în același timp. Dacă tot ne aflam printre spice, respectiv și parul meu a fost împletit frumos în spicușor de către stilista Victoria Ghecrea. Cea care mi-a creat chiar acolo în câmp coronița din păr, dar și care mi-a realizat makeup este Ecaterina Chiticari. Tot ea a avut grijă să-mi amenajeze acel colțișor de poveste cu jucării, cărți și un țol tradițional”, adaugă interpreta.

„Ne-am distrat de minune: am zâmbit mult, am admirat frumusețea naturii, am respirat aer curat și am făcut o escapadă de neuitat în afara orașului. Mă bucur că și fiului meu i-a plăcut. Dădea necontenit din mânuțe și din piciorușe de fericire. Tare-i mai place distracția.”
„Videograful Dumitru Cecan a surprins niște imagini superbe de sus, cu drona și momente de gingășie dintre mamă și copil. Toți pe care i-am enumerat mai sus, îmi sunt ca o familie deja și orice proiect iese bine dacă ne unim cu toți forțele și ideile”, conchide Mariana Mihăilă.
19251214_1443465089045433_863588241_n
Ținute: Alina Bradu