Chiar dacă sărbătorile de iarnă au trecut, este mereu loc de încă puțină magie în viața noastră!

Dr. Oetker continuă să ne ofere magia sărbătorilor și împarte cadouri și multe premii frumoase în cadrul сampaniei promoționale «Asta-i rețeta fericirii!», pentru toți cei care își fac mai fericită familia pregătindu-le deserturi deosebite cu ajutorul produselor Dr. Oetker.

A mai rămas puțin timpul disponibil pentru înscrierea în această campanie, așadar grăbește-te să participi și tu – ultima zi de înscriere este 31 ianuarie.

Înscrierea este foarte simplă – înregistrează numărul bonului care demonstrează cumpărătura produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, până pe 31 ianuarie 2022, printr-un SMS la numărul 1817 sau direct pe pagina web Oetker.md și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături!

Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători ai premiilor săptămânale – electrocasnice pentru bucătărie sau chiar al premiului cel mare de 50000 lei!

Mult succes!

Ca să te provocăm să gătești pentru familia ta cât mai multe bunătăți care să îți aducă fericirea, am invitat câteva vedete apreciate în Republica Moldova, să ne gătească pentru inspirație din rețetele îndrăgite în familia lor!

Lenuța Gheorghiță, cunoscuta interpretă de muzică populară, ne-a gătit niște clătite delicioase cu dulceață, care sunt preferatele copiilor ei.

Vezi aici rețeta.

Și Adriana Ochișanu ne-a bucurat cu un Tiramisu mai altfel, perfect pentru cei care nu iubesc cafeaua. Vezi aici cum gătește interpreta această rețetă deosebită.

Mariana Mihăilă împreună cu cumătra ei, au preluat cu succes rolul de adevărate gospodine, ne-au colindat în ajun de Crăciun și au gătit niște biscuiți absolut delicioși, ornamentați întocmai de sărbătoare.

Rețeta propusă de ele o găsești aici.

Doina Danielean, prezentatoare radio, a gătit pentru copii și familie un chec tradițional cu fulgi de ciocolată, poți să urmărești rețeta ei aici.

Și Irina Covalschi ne-a încântat cu o rețetă ușoară și delicioasă, de brioșe cu ciocolată întocmai pe gustul copiilor săi. Descoperă aici rețeta.

Un mare ajutor în prepararea tuturor acestor deserturi au fost produsele Dr. Oetker, nelipsite din orice bucătărie.

Bucură-te în continuare de spiritul sărbătorilor și gătește și tu #retetafericirii pentru toți cei dragi alături de Dr. Oetker!

P