Ieri, frumoasa interpretă Mariana Mihăilă a împlinit 35 de ani. Cu această ocazie prietenii, colegii și familia i-au transmis cele mai frumoase felicitări, iar ea și-a sărbătorit ziua ca o adevărată regină: într-un castel.

Diana Grigor, Ionel Istrati, Victoria Ghecrea, au fost printre cei care au felicitat-o pe cântăreața autohtonă cu aniversarea ei, chiar și renumitul interpret rus Filip Kirkorov a ținut să-i transmită Marianei un mesaj video de felicitare, prin care a emoționat-o foarte mult pe interpretă.

„De obicei, de ziua mea de naștere, mereu este soare și foarte cald, dar anul ăsta prognoza meteo m-a cam mirat! Și în genere se arătau pe toată ziua ploi, dar iată că a apărut și soarele”, a spus Mariana.

Mariana Mihăilă și-a sărbătorit ziua de naștere într-un castel, așa cum doar o adevărată regină poate, alături de cele mai dragi persoane: nașii, părinții și finii.

„Nu vreau să se termine ziua mea! Îmi place să fiu omagiată”, a scris interpreta.

Cântăreața a purtat o rochie violet lejeră cu un decolteu amețitor. Iar în a doua parte a serii Mariana s-a schimbat într-o ținută mai elegantă, albă, mulată pe corp, scurtă și cu puf la decolteu, oferindu-i o alură cochetă.

Tortul interpretei a fost în aceleași nuanțe ca și ținutele purtate de ea: violet și alb. Un tort impecabil cu lalele pictate, note muzicale modelate și fluturași – la fel de gingaș ca omagiata.

Foto: Instagram/ Mariana Mihaila