Nicoleta Adam este noua prezentatoare a emisiunii „Rețete și Rețele” și trebuie să menționez că acest rol mi se pare că i se potrivește de minune. Este acea femeie cochetă, tare drăguță și care se pricepe și la bucătărie. Nu este genul de prezentatoare care citește de pe prompter și pleacă acasă. Nicoleta este și reporter – o experință ce o ajută să își contureze personalitatea în televiziune. 

Am stat de vorbă cu ea și am aflat că îi place să gătească, nu investește în haine, asta chiar dacă e recunoscută pentru stilul vestimentar inconfundabil. Nicoleta Adam ne-a mai spus că are un iubit și că este extrem de fericită cu bărbatul ce îi înțelege profesia.

Prezinți o emisiune culinară și chiar dacă tu ești pe partea cu rețelele, totuși o să te întreb dacă știi să gătești? Și cum te menții atât de slabă cu atâtea tentanții în jur?

„Eu mă declar o gospodină și chiar dacă nu sunt implicată pe parte de rețete în emisiune, ador să gătesc, iar asta o poate confirma și instagramul meu.”

„Colegul meu Traian gătește excepțional și nu pot să nu mănânc după fiecare emisie, mai ales că am norocul să nu mă îngraș. Nu știu cum se face, dar de patru ani am aceeași greutate de 43 kg și nu pot adăuga, probabil e genetic, dar e bine, așa îmi permit să am mai multe mese pe zi (când am timp)”.

Ai muncit foarte mult până a ajunge prezentatoare, ai fost mulți ani reporter, crezi că această experiență te-a ajutat?

„Reporteria mă ajută în continuare să mă dezvolt, mai ales că din fiecare material învăț ceva. Nu sunt doar prezentator, continui să fac munca și pe teren, îmi place și nu vreau să renunț. Până la urmă cred că un jurnalist ca să ajungă unul bun are nevoie de multă  muncă, eu asta fac! muncesc zilnic ca într-o zi să ajung acolo unde mi-am propus.”

Observ că ai un stil vestimentar deosebit, dar la emisiune este cineva care te ajută să te îmbraci sau tu ești cea care își creează look-urile?

„Mie îmi plac stiliștii, dar și mai mult îmi place când încerc singură să îmi fac un styling. Încă nu am apelat la un stilist, dar cine știe.”

De multe ori ne-ai spus că îți place să faci shopping la secondhand? Intri în emisie și cu haine găsite la o piață second hand?

„Dacă vorbim de shopping la second hand asta înseamnă mult timp, acum nu prea dispun de el, dar cred că trag o raită curând acolo să mă echipez așa cum îmi place pentru că da, mie nu îmi place să investesc mult în boarfe. Cu siguranță am avut și ținute second hand în emisie, care apropo au prins tare bine la public.

Cariera se dezvoltă pe zi ce trece, dar cum rămâne cu viața personală? 

„Nu sunt femeia care își plasează viața personală pe locul doi. Niciodată nu am înțeles femeile carieriste, care nu le pot combina pe ambele. Am un iubit, sunt fericită, și cel mai important este că am norocul să nu fie gelos pe ceea ce fac, el se concentrează în cariera lui și astfel ne completăm perfect. Restul detaliilor sunt de prisos.”

Data viitoare cine știe, poate o provocăm pe Nicoleta să ne gătească ceva! 

Mai multe detalii despre pasiunea pentru un stil deosebit vezi în interviul: Prezentatoarea TVR Moldova, Nicoleta Adam, are o garderobă impresionantă. Cea mai ieftină rochie a costat-o doar 1 leu

Distribuie articolul: