Nepoata Sofiei Rotaru, Sofia Evdokimenko, în vârstă de 19 ani le-a arătat internauților cine este noul său iubit. Tânăra se pare că s-a îndrăgostit de un antreprenor IT care în 2018 a fost inclus într-un top Forbes! Mai multe detalii află în cele ce urmează.

Se pare că noul iubit al Sofiei este nimeni altcineva decât Denis Jadanov. În anul 2018 acesta a fost inclus în top 30 de antreprenori din Europa sub 30 de ani din domeniul tehnologiei.

Nepoata cântăreței a postat pe Instagram un videoclip romantic cu iubitul ei, realizat într-unul dintre parcurile din SUA. Nu se știe de cât timp cei doi sunt împreună, dar, în prezent, ambii locuiesc la New York. Sofia lucrează ca model și este pasionată de muzică.

„Muzica a fost întotdeauna în viața mea. Nu-mi pot imagina viața fără ea. Îmi place întregul proces ce presupune: originea melodiei, scrierea textului. Pentru mine este ca și cum respir. Aș vrea să continui. Istoria artei, a mass-media și a comunicării sunt niște cunoștințe excelente ce pot fi aplicate în diverse domenii”, a povestit modelul.

Faimoasa bunică a Sofiei ca și alte rude, o susține în toate proiectele sale. Potrivit fetei, în viață aceasta a realizat totul de una singură. În prezent studiază la Școala de Design Parsons, iar în timpul liber se ocupă de box și Pilates. Sofia recunoaște că a decis să se concentreze asupra dezvoltării și educației. Fata acordă rar interviuri și nu vorbește despre viața sa personală.

Pentru mine este important ca iubitul meu să fie sincer și încrezut în cuvintele și acțiunile sale. De asemenea, contează să aibă un bun simț al umorului”, a declarat într-un interviu Sofia.

Sursa: Spletnik.ru