Din momentul în care a devenit mămică, Natalia Morari se declară mai împlinită ca oricând. Aceasta nu este una dintre persoanele publice care au tendința să ascundă chipul copiilor în imaginile publicate pe rețelele sociale. Jurnalista este mai mult decât generoasă cu prietenii săi virtuali, așa că, le bucură privirile cu fotografiile lui Rem.

Rem are peste două lunișoare și este un bebeluș adorabil. De acest lucru ne convingem admirând fotografiile postate de Natalia Morari. În cea mai recentă imagine, îl descoperim pe micuț într-o ipostază haioasă. Acesta, fie tocmai s-a trezit, fie urmează să-și împlinească somnul.

„Carevasăzică vă dorim un weekend frumos”, a semnat jurnalista fotografia. Acest sfârșit de săptămână nu poate fi altfel decât minunat, după ce vedem o imagine ca aceasta.

Amintim că, la scurt timp după ce a născut, Natalia a dezvăluit că micuțul „Rem a avut un tată donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie”.

Într-o altă postare, jurnalista a povestit că a recoltat celule stem la nașterea lui Rem:…îmi va permite oricând, inclusiv peste mulți ani, să le folosesc dacă va fi nevoie să-l salvez de la vreo boală gravă (sper să nu am nevoie, dar, cum se spune în rusă – береженного Бог бережет)”.

Totodată, EA a relatat că, în trecut a suferit de depresie severă, doar că a învățat să lupte cu ea, lucru care o ajută în prezent să țină la distanță depresia post-natală: „Am mare noroc că, deocamdată, nu am această experiență negativă și sper să nu o am în continuare. Dar asta nu pentru că sunt o simplă norocoasă, ci pentru că fac pentru asta mai multe lucruri

Sursa: Instagram / Natalia Morari