Deși gătește pentru o familie mare diferite gustoșenii, Nata Albot a reușit deja să revină la silueta suplă pe care o avea înainte de sarcină. Arată superb într-o bluziță transparentă.

Este o femeie activă și pare că le reușește pe toate: să gătească gustos, să facă cumpărăturile necesare casei, să fie prezentă la emisiune, să aibă grijă de micuțul Noah și să petreacă timp și cu fetele sale și, desigur, să arate fabulos la doar șapte săptămâni după ce a născut! Cum? Pare că e plină de energie și pe lângă cele enumerate mai sus, face multe alte lucruri și are grijă să nu lipsească de la sala de forță, fapt care a dat deja rezultate. Ce o motivează și îi dă forțe? „ Am impresia că deja vreau să revin la sala de sport. Bine că există așa o noțiune ca „săptămâna viitoare”. Îți dă timp să te lămurești cu impresiile. Dar eu o să merg neapărat. De săptămâna viitoare. Ce vă motivează pe voi cel mai mult să vă duceți fundul la sală? Kilogramele? Senzația de fericire de după? Băieții mușchioși? Invidia pentru corpurile suple ale celor pe care îi vedeți la sală? Pe mine mă motivează dorința de a încăpea în hainele care-mi plac.”, a scris aceasta acum câteva săptămâni pe rețelele de socializare.

Nata Albot a reușit să revină la silueta suplă de acum 10 luni, iar ultimele imagini demonstrează acest lucru. Jurnalista s-a prezentat la un eveniment îmbrăcată într-o pereche de pantaloni clasici care i-au marcat talia și o bluză semitransparentă cu aplicații din dantelă. A arătat senzațional!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Remediul naturist anti răceală, preferat de Nata Albot: „După prima noapte, boala nu mai evoluează și zâmbim la deșteptare”

Distribuie articolul: